1-2 tsk. minimælk (indtil du har en fast masse som kan rulles ud)
Evt. Flordrys til glasur.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Bland det hele i en skål og ælt det godt sammen.
Dejen skal være fast. Hvis den er for tynd, hælder du bare lidt mere hvedemel i.
Rul dejen ud i aflange plader (ca. 5 cm bred og 4-5 mm tyk).
Skær småkagerne ud på tværs af det aflange stykke.
Da dejen kan være svær at arbejde med, kan det være nemmest at skære småkagerne ud på bordet og flytte dem over med en tynd paletkniv. Husk at bruge bagepapir.
Bag de sukkerfri småkager i ovnen, indtil de er lysebrune. 200 grader i 10 minutter.
SERVERING
Vil du gøre lidt ud af din glasur, kan du evt. putte lidt kakao i. Smør det godt ud over småkagerne og drys lidt hakkede mandler ud over. Du kan naturligvis også bruge frugtfarve i glasuren.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)