Annonce
Absinth "den originale fra år 1880"

Absinth "den originale fra år 1880"

Simon
Simon

Ingredienser
Absinthe Sukkerknald Isvand

Fremgangsmåde
Man hælder en smule absinth op i et stort glas. Hvis man er heldig har man en absinth ske (hulske), hvor man ligger sukkeret i, mens man forsigt opløser sukkeret ned i absinthen ved at dryppe/hælde vand ned over det, hvorefter absinthen en mælkehvid farve. Vand efter behag. Nogle væder også sukkeret i absinth for derefter at sætte ild til den, men det er først noget man har fundet på omkring 1990'erne.


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt