Annonce
Cacaomælk med is

Cacaomælk med is

miriam grøndahl
miriam grøndahl

Ingredienser
1/2 liter Vanillie flødis 1/2 liter Cacaomælk 50 g grofthakket flødechokolade

Fremgangsmåde
Lad isen tø lidt op ved sturetemperatur i ca. 10 min. kom halvdelen af isen i en skål. Pisk cacaomælken i lidt efter lidt med en håndmixer. Fordel blandingen i 4 høje glas . kom resten af isen i en skål og pisk den hakkede chokolade i. Fordel forsigtigt "chokoladeisen" i glassene.

Servering til Cacaomælk med is

Serveres med lange skeer i.Annonce
Cacaomælk med is

Cacaomælk med is

miriam grøndahl
miriam grøndahl

Ingredienser
½ liter Vanile flødeis ½ liter Cacaomælk 50 g. Grofthakket flødechokolade

Fremgangsmåde
Lad isen tø lid op ved stuetemperatur i ca. 10 min. Kom halvdelen af isen i en skål. Pisk kakaomælken i lidt efter lidt med en håndmixer. Fordel blandingen i fire høje glas kom resten af isen i en skål og pisk den hakket chokolade i. Fordel forsigtig "chokoladeisen" i glasene.

Servering til Cacaomælk med is

server med lange skeer.Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt