Annonce
Egg nog

Egg nog

Gudrun Sørensen
Gudrun Sørensen

Ingredienser
1 æg (hvide og blomme) 1 tsk sukkerlage 3 cl gin, whisky eller cognac

Fremgangsmåde
Ryst godt. Si over et whiskyglas og fyld op med varm eller iskold mælk efter lyst eller smag.

Servering til Egg nog

Drys med lidt reven muskatnød.



Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt