Annonce
Annonce
Gløgg

Thor Nørregaard
Ingredienser
1 flaske rødvin 3 tynde strimler citronskræl 3 spsk. kardemomme 3 hele nelliker 4 cm hele kanel 2 dl. rosiner 50 g. hakkede mandler 2 dl. portvin
Fremgangsmåde
Hæld 1½ dl. rødvin i gryden. Tilsæt citronskal og krydderier. Varm blandingen knap nok til kogepunktet, og lad det stå 10min. uden at koge. Si ekstrakten. Varm den op med rødvin, rosiner og mandler til lige under kogepunktet. Sluk og tilsæt portvin. Serveres straks.
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset