Annonce
gløgg

Thor Nørregaard
Ingredienser
1 fl. rødvin
1 stykke hel kanel
2 stk. hele kardemomme
1/2 citron
85 g sukker
2 appelsiner
12 hele nelliker
100 g rusiner
100 g mandler
Fremgangsmåde
Servering til gløgg
Servers til Jul.Annonce
Gløgg

Thor Nørregaard
Ingredienser
1 flaske rødvin 3 tynde strimler citronskræl 3 spsk. kardemomme 3 hele nelliker 4 cm hele kanel 2 dl. rosiner 50 g. hakkede mandler 2 dl. portvin
Fremgangsmåde
Hæld 1½ dl. rødvin i gryden. Tilsæt citronskal og krydderier. Varm blandingen knap nok til kogepunktet, og lad det stå 10min. uden at koge. Si ekstrakten. Varm den op med rødvin, rosiner og mandler til lige under kogepunktet. Sluk og tilsæt portvin. Serveres straks.
Annoncevisning
Følg & Tilmeld
Nyhedsbrev Gratis Madplaner Dagensopskrift
Copyright © Maduniverset - cookies på Maduniverset