Annonce
Nem Smoothie (fedt fattig)

Nem Smoothie (fedt fattig)

Linda
Linda

Ingredienser
Frosne Jordbær, hindbær eller skovbær Mælk (helst minimælk) søde middel (smages til) kan også bruges sukker (dog er dette ikke fedt fattigt)

Fremgangsmåde
Hæld Jordbær, hindbær eller skovbær i blenderen alt efter hvor meget du ønsker at lave tilsæt mælk så det lige dækker de frosne bær, tilsæt sødemiddel efter smag og blend. blandingen vil være tyk så derfor skal der tilsættes mælk lidt af gangen indtil du synes den har den rigtigt tykkelse.

Servering til Nem Smoothie (fedt fattig)

serveres i glas med sugerørAnnonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt