opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)

Hvor meget fondant


Hvor meget fondant? skal man bruge til at overtrække ens kage.

Cirka mål ved 4 mm.

Rund kage 8 cm. høj

ø10 cm. = 300 gram

ø15 cm. = 500 gram

ø20 cm. = 700 gram

ø25 cm. = 1.000 gram

ø30 cm. = 1.200 gram

ø35 cm. = 1.500 gram

ø40 cm. = 1.800 gram



Kvadratisk kage 8 cm. høj

10 x 10 cm. = 400 gram.

15 x 15 cm. = 600 gram

20 x 20 cm. = 900 gram

25 x 25 cm. = 1.200 gram

30 x 30 cm. = 1.500 gram

35 x 35 cm. = 1.900 gram

40 x 40 cm. = 2.300 gram

Hvor meget fondant, tilføjet af : Katrine A.






Andre bruger har kiggede på



Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler     Tapas med chorizo     Bradepandekage med chokolade og kokos     Færøsk æblekage     Svineculotte med bagte rodfrugter og æblesalat     Den bedste Kylling i Karry!     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Omelet m. skinke og ost     Pandestegte laksefileter med urtepesto     Hønsesalat Med bacon på toppen     Den bedste ungarske gullasch     Fersken suppe (den er genial)     Abehjerne     Chilistykker     Gode Råd - lette og luftige     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Rejeroulade med spinat.     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Ice-cubes     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]