opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Langtids mjød braiseret svineskank

Langtids mjød braiseret svineskank

Langtids mjød braiseret svineskank
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(3)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
2.505
Visninger
43
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2-3 kg. Svineskank
1 stor mjød
½ liter æblemost


Bund:
3 Gulerødder
2 Hvidløg (fede med skræl)
4 Halve løg med skal
1/3 Selleri
5 Laurbærblade
List frisk timian

Fløde
Kartofler
Frisk Kålsalat






SÅDAN GØR DU
- Grøntsagerne og urter lægges i bunden af et ildfast fad (stegeso kan bruges)
- Hæld mjød (eller mørk øl) hæles ved
- Æblemost hæles ved
- Rids svineskanken og læg den i fadet
Overdæk så det holder tæt
Sæt i ovnen ved 120 grader i 5 timer

Tag kødet op af fadet og gnid sværene med salt og sæt i ovnen ved højeste temperatur (evt. grill) til sværene er sprød

- Væden skal bruges til sovs, blandes med fløde

- Server sammen med kartoffelmos og frisk kålsalat

 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Langtids mjød braiseret svineskank fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Langtids mjød braiseret svineskank, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Trylledej (ikke spiseligt)     Nemme pølsehorn     Påskekyllinger af kogte æg     Grillspyd     Hjemmelavet modellervoks     Fersken suppe (den er genial)     Fondue     Gulerodskage (Rå)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mælkesnitter     Raclette med det hele     Pastaret i fad     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grov go'e boller     Tvebakkekage     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Ufo'er     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]