opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Langtids mjød braiseret svineskank

Langtids mjød braiseret svineskank

Langtids mjød braiseret svineskank
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(3)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
1.687
Visninger
29
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2-3 kg. Svineskank
1 stor mjød
½ liter æblemost


Bund:
3 Gulerødder
2 Hvidløg (fede med skræl)
4 Halve løg med skal
1/3 Selleri
5 Laurbærblade
List frisk timian

Fløde
Kartofler
Frisk Kålsalat






SÅDAN GØR DU
- Grøntsagerne og urter lægges i bunden af et ildfast fad (stegeso kan bruges)
- Hæld mjød (eller mørk øl) hæles ved
- Æblemost hæles ved
- Rids svineskanken og læg den i fadet
Overdæk så det holder tæt
Sæt i ovnen ved 120 grader i 5 timer

Tag kødet op af fadet og gnid sværene med salt og sæt i ovnen ved højeste temperatur (evt. grill) til sværene er sprød

- Væden skal bruges til sovs, blandes med fløde

- Server sammen med kartoffelmos og frisk kålsalat

 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Langtids mjød braiseret svineskank opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Langtids mjød braiseret svineskank fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Langtids mjød braiseret svineskank, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Den BEDSTE Bolognese     Hjemmelavet fyldt chokolade     Brune kager     Abemad - frugtsalat med råcreme     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Laks med gulerødder og frisk pasta     Den bedste ungarske gullasch     Chorizo stuffed chicken breasts with raspberry mole     Sauce     EN fars --- 3 retter hvidkålsrouletter, frikadeller -kødboll     Kold kartoffelsalat med Ravigottesauce     Rejemad     Kokoskager for dummies     Harlekin     Hjemmelavet fransk hotdog dressing     Fløde/tomatsauce     indbagt laks     Kyllingesalat med ris     JUlekål     Farsbrød med gorgonzola     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]