opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Appelsinmarineret vildand

Appelsinmarineret vildand

Appelsinmarineret vildand
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(179)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
24.806
Visninger
731
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 unge vildænder
Marinade:
Saften af 6 appelsiner
Saften af 1 citron
4 spsk. cognac
2 spsk. soya
2 fed hvidløg
Sauce:
5 dl. hønsebouillon
2 dl. marinade
Saften af 2 appelsiner
Evt. lidt majsstivelse & fløde


SÅDAN GØR DU
Del hver fugl i 4 stykker. Rør marinaden sammen. Læg andekødet i og lad det marinere 1 døgn i køleskabet. vend kødet i marinadden af og til. Tag kødstykkerne op og dup dem tørre. Svits dem gyldne på begge sider i smør i en sauterpande. Hæld den varme bouillon ved kødet og tilsæt marinaden. Lad blandingen koge op, dæmp varmen og lad retten simre 20-30 min. under låg. Rør appelsinsaft i. Hvis en tykkere sauce ønskes, tilsættes majsstivelse, rør op med lidt fløde. Lad alt blive gennemvarmt. Pynt med oliven og appelsinskiver. Server straks og byd ris til.
SERVERING
Ris Waldorf salat
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Appelsinmarineret vildand opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Appelsinmarineret vildand fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Appelsinmarineret vildand, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
Næste
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Havretern med nougat     pommes anna     Porrer i fad med oksekød     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Pasta Cabonara uden æg     Fersken suppe (den er genial)     Pastaret i fad     Ægte indianer-røv     Røræg i ovn     Karbonader i fløde/porre sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]