opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Friturestegt laks i pasta

Friturestegt laks i pasta

Friturestegt laks i pasta
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(97)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.917
Visninger
228
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Ca. 250 gr. laks
Mel
Salt
peber
olivenolie
Ca. 200 gr. rejer
4-500 gram pasta (skruer)
tomatkoncentrat
hvidløg
2 - 4 dl piskefløde
krydderier
kinakål


SÅDAN GØR DU
Skær laksen ud i strimler i størrelse som til gullasch. Kom mel, salt og peber samt evt. krydderurter efter smag i en plastikpose. Fyld laksestykkerne i posen og ryst den, så melet fordeles jævnt på laksen. Opvarm olien i en lille kasserolle og fritursteg de melvendte laksestykker i olien til de bliver sprøde og får en lys brunlig/evt. gylden farve. Mens fisken frituresteger, sæt da vand over til pastaen og kog den efter anvisning fra pastaens emballage. Når fisk og pasta er færdige, tilbered da saucen på følgende måde: Kom en lille sjat olivenolie i en lille kasserolle, svits hvidløg (antal fed efter smag, evt. 1-2 fed) i olien. Kom 1-2 spiskeske tomatkoncentrat ned i blandingen og rør rundt. Kom derefter piskefløde i og smag til med krydderier. Anret pastaskruerne på et rundt fad, hæld saucen over og fordel de friturestegte laksestykker samt rejerne over det hele. Pynt med kinakål langs fadets kant. Velbekomme. Denne ret er velegnet til at servere til børn, der normalt ikke kan lide fisk. Alle mine børn elsker nu fisk, så længe det er friturestegt ...
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Friturestegt laks i pasta fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Friturestegt laks i pasta, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Færøsk æblekage     Millionbøf m. pastaskruer     Flødekartofler     Kold pastasalat     Gulerod- og hvidkålssalat     Bechamel-sauce.     Mexicansk kyllingelasagne     Gryderet til gæster     Skinketoppe     Hvidkålssuppe, italiensk inspireret     Chili/hvidløgs marineret roastbeef strimler     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grønne asparges med bacon     Ymerkoldskål     Champignon-broccolitærte med skinke     Forloren hare m ribs-flødesovs     Farsbrød med stuvet hvidkål.     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Kalkunbryst med bacon & pikantost     Rejesuppe med fersken.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]