opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Krydret reje mexicana

Krydret reje mexicana

Krydret reje mexicana
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(107)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.272
Visninger
153
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
500 g rigatoni (pasta)
1 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg, knuste
2 røde chili, finthakkede
3 forårsløg, i skiver
750 g rå alm. rejer, pillede
300 g stærk tomatpure på flaske
3,75 dl fløde
2 spsk. frisk persille, hakket


SÅDAN GØR DU
Kog pastaen i en gryde kogende vand tilsat salt. Hældes gennem sigte.
Varm olien og tilsæt hvidløg, chili og forårsløg og steg det ved moderat varme i 2 min. eller til hvidløget er blødt og gyldent. Tilsæt rejer og steg dem i 5 min., eller til rejerne er gyldne. Rør pure og fløde i og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad det simre i 3-5 min., eller til saucen begynder at blive en anelse tyk.
Kom saucen over pastaen og pynt med persille.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Krydret reje mexicana fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Krydret reje mexicana, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kongens waldorfsalat     Røræg i ovn     Brownie med saltkaramel midte     Morgenbirkes - fryseegnede     Grillet jomfruhummerhaler     Torskegratin II     Gulerodskage (Rå)     Græske frikadeller     Helstegt Oksestriploin     sprængt kylling med peberrodssovs.     Nemme æbleskiver     Helstegt grillet oksefilet     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Stikkelsbærgrød     Rejeroulade med spinat.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Moussaka med squash og græskyoghurt     Grillet vildt dyrekølle     Verdens bedste brød     Perlehønebryst     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]