opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skinkemignon a la ballontine

Skinkemignon a la ballontine

Skinkemignon a la ballontine
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(70)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.537
Visninger
116
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 Skinkemignon, 450-500 g
1 spsk. olie
salt og peber

Fars
125 g hakket svinekød, ca. 10% fedt
knap 1/2 tsk. salt
knap 1/4 tsk. peber
2 æggeblommer
2 skalotteløg
2 fed hvidløg
evt. 1 chili
ca. 200 g frisk spinat

Ragout
4 tynde skiver røget bacon
3 cox orange æbler
2 skalotteløg
frisk timian efter ønske
salt og peber

Tilbehør
Brød


SÅDAN GØR DU
Skær skinkemignonen godt halvt igennem på den lange led, en tredjedel nede. Vend kniven og skær et lignende snit så resten halveres. På denne måde dannes der en firkant på ca. 15 x 20 cm. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med peber. Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt kødet på begge sider. Krydr med salt.

Rør det hakkede kød med salt, peber, æggeblommer, finthakkede løg, hvidløg og evt. finthakket chili. Stil det i køleskab.

Kom spinaten i kogende letsaltet vand i 2 minutter, og derefter i koldt vand. Hæld den i et dørslag. Pres vandet af spinaten og hak den groft. Rør farsen med spinat og fordel den på skinkemignonen. Rul kødet sammen som til en tæt pølse. Rul den ind i et stykke stanniol og kom et ekstra stykke omkring. Læg den i et ildfast fad og steg den i en 200 grader varm ovn i ca. 1 time. Vend den undervejs. Farsen skal være gennemstegt. Prøv evt. at stikke en kødnål ned i midten af rullen/ballontinen. Kødsaften skal være klar. Tag ballontinen ud og lad den afkøle. Stil den i køleskab til næste dag. Skær kødet i skiver.

Skær baconen i strimler og steg dem gyldne på en varm pande. Skær æblerne i kvarte, fjern kernehuset og skær dem i både. Snit skalotteløgene i tynde både. Kom begge dele på panden. Lad det svitse 2 minutter og tilsæt timianblade. Lad det stege yderligere 2-3 minutter. Krydr med salt og peber.




SERVERING
Server ragouten lun til skiver af den kolde "ballontine".
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Skinkemignon a la ballontine fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skinkemignon a la ballontine, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Kvædemarmelade     Marengs spøgelser     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Halloween kage kirkegård     Hjemmelavet modellervoks     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indisk Kyllingeret     Brownie med saltkaramel midte     Raclette med det hele     gammel Estrup gryde     Gulerodskage (Rå)     Den bedste Kylling i Karry!     Trylledej (ikke spiseligt)     irsk stuvning med svinekød     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mormors Stegte sild i eddike     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Yoghurtboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]