opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skinkemignon a la ballontine

Skinkemignon a la ballontine

Skinkemignon a la ballontine
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(70)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.142
Visninger
128
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 Skinkemignon, 450-500 g
1 spsk. olie
salt og peber

Fars
125 g hakket svinekød, ca. 10% fedt
knap 1/2 tsk. salt
knap 1/4 tsk. peber
2 æggeblommer
2 skalotteløg
2 fed hvidløg
evt. 1 chili
ca. 200 g frisk spinat

Ragout
4 tynde skiver røget bacon
3 cox orange æbler
2 skalotteløg
frisk timian efter ønske
salt og peber

Tilbehør
Brød


SÅDAN GØR DU
Skær skinkemignonen godt halvt igennem på den lange led, en tredjedel nede. Vend kniven og skær et lignende snit så resten halveres. På denne måde dannes der en firkant på ca. 15 x 20 cm. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med peber. Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt kødet på begge sider. Krydr med salt.

Rør det hakkede kød med salt, peber, æggeblommer, finthakkede løg, hvidløg og evt. finthakket chili. Stil det i køleskab.

Kom spinaten i kogende letsaltet vand i 2 minutter, og derefter i koldt vand. Hæld den i et dørslag. Pres vandet af spinaten og hak den groft. Rør farsen med spinat og fordel den på skinkemignonen. Rul kødet sammen som til en tæt pølse. Rul den ind i et stykke stanniol og kom et ekstra stykke omkring. Læg den i et ildfast fad og steg den i en 200 grader varm ovn i ca. 1 time. Vend den undervejs. Farsen skal være gennemstegt. Prøv evt. at stikke en kødnål ned i midten af rullen/ballontinen. Kødsaften skal være klar. Tag ballontinen ud og lad den afkøle. Stil den i køleskab til næste dag. Skær kødet i skiver.

Skær baconen i strimler og steg dem gyldne på en varm pande. Skær æblerne i kvarte, fjern kernehuset og skær dem i både. Snit skalotteløgene i tynde både. Kom begge dele på panden. Lad det svitse 2 minutter og tilsæt timianblade. Lad det stege yderligere 2-3 minutter. Krydr med salt og peber.




SERVERING
Server ragouten lun til skiver af den kolde "ballontine".
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Skinkemignon a la ballontine fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skinkemignon a la ballontine, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Fondue     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Charlotte russe     Gulerodskage (Rå)     Mormors citronfromage     Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Nemme pølsehorn     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Mexicansk kyllingelasagne     Færøsk æblekage     LCHF boller (cloud bread)     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]