Hak fiskefileterne i mindre stykker og hak løgene fint. Hak fisk, løg, mælk, æg og mel i en blender eller kødhakker til en lind fars. Krydr med salt og peber. Smelt smørret på en pande og form frikadeller af farsen. Brun frikadellerne i ca. 2 min. på hver side ved middel varme. Skru yderligere lidt ned for varmen og steg frikadellerne i ca. 4 min. på hver side til de er gyldne og sprøde.
Kog kartoflerne.
Stuvet hvidkål: Fjern de yderste blade på kålen, del den i kvarte, skær stokken væk og snit kålen fint. Kog kålen i rigeligt letsaltet vand i 5 min. Lad den afdryppe i en sigte. Gem kogevandet.
Bring 21/2 dl kogevand og 21/2 dl mælk i kog. Ryst mel og resten af mælken til en jævning og tilsæt jævningen lidt ad gangen, mens der piskes. Stuvningen skal have en vællingagtig konsistens.Tilsæt hvidkålen og smag til med muskatnød, salt og peber.
Kog stuvningen igennem i ca. 5 min., under omrøring og server den varm til frikadellerne.
Serveres evt. med hasselbagte gulerødder og kogte kartofler