opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fiskefrikadeller med stuvet hvidkål

Fiskefrikadeller med stuvet hvidkål

Fiskefrikadeller med stuvet hvidkål
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(142)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.850
Visninger
245
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1/2 kg fiskefilet af kuller, torsk eller sej
3 skalotteløg
1 æg
2 dl mælk
2 spsk. hvedemel
salt og peber
smør eller olie til stegning
Stuvet hvidkål:
1/2 lille hvidkålshoved ca. 500 g
5 dl sødmælk
2 spsk. hvedemel
1/2 tsk. reven muskatnød
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Hak fiskefileterne i mindre stykker og hak løgene fint. Hak fisk, løg, mælk, æg og mel i en blender eller kødhakker til en lind fars. Krydr med salt og peber. Smelt smørret på en pande og form frikadeller af farsen. Brun frikadellerne i ca. 2 min. på hver side ved middel varme. Skru yderligere lidt ned for varmen og steg frikadellerne i ca. 4 min. på hver side til de er gyldne og sprøde.
Kog kartoflerne.
Stuvet hvidkål: Fjern de yderste blade på kålen, del den i kvarte, skær stokken væk og snit kålen fint. Kog kålen i rigeligt letsaltet vand i 5 min. Lad den afdryppe i en sigte. Gem kogevandet.
Bring 21/2 dl kogevand og 21/2 dl mælk i kog. Ryst mel og resten af mælken til en jævning og tilsæt jævningen lidt ad gangen, mens der piskes. Stuvningen skal have en vællingagtig konsistens.Tilsæt hvidkålen og smag til med muskatnød, salt og peber.
Kog stuvningen igennem i ca. 5 min., under omrøring og server den varm til frikadellerne.
SERVERING
Serveres evt. med hasselbagte gulerødder og kogte kartofler
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fiskefrikadeller med stuvet hvidkål fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fiskefrikadeller med stuvet hvidkål, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Tyrkisk suppe     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Tunmousse      Raclette med det hele     Porrer i fad med oksekød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Ristaffel     Grønkålssalat med mandler og æbler     Nemme pølsehorn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mormors citronfromage     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Brunch pølser,æg og bacon     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Yoghurtboller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fastelavnsboller med creme     Ægte fastelavnsboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]