Dup kødet med køkkenrulle. Lad fedstoffet bruse af & blive lysebrunt i en gryde ved god varme. Brun hurtig kødet på alle sider.
Krysre kødet med salt & peber. Tilsæt bouillon. Skru ned til svag varme & lad kødet simre under låg i ca 15 min. Vend & steg yderligere 15 min. Har du stegetermometer, skal kødets centrimtemperatur være 70 grader. Tag kødet op. Pak det ind i stanniol & lad det hvile ca 15 min.
Kog risene efter anvisninger på pakken.
Si stegeskyen fra.
Hvis sukkerærterne er friske, nippes stilkenderne af. Kom ærterne i en sigte & skyl dem.
Kom olie i en gryde & varm det op. Tilsæt karry & svits det ca 1 min.
Tilsæt stegesky, kokosmælk, sojasauce, limesaft & sukker.
Tilsæt evt. gurkemeje, så bliver retten flot gul.
Udrør majsstivelsen i vandet & rør det i.
Tilsæt sukkerærter & kog saucen igennem.
Skær kødet i tynde skiver. Læg kødet på et fad & hæld evt. lidt af saucen over.
Serveres med risene til.