opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skinkemignon med tailansk karrysauce

Skinkemignon med tailansk karrysauce

Skinkemignon med tailansk karrysauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(72)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.231
Visninger
309
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 skinkemignon ( ca 400g )
10g smør eller margarine
salt & peber
1 dl bouillon

Sauce:
200g sukkerærter evt fra frost
1 spsk olie
1½ tsk mild karry
sky fra kødet
2 dl kokosmælk ( resten af dåsens indholdet kan fryses ned )
1 spsk sojasauce
1 spsk lime eller citronsaft
1 tsk sukker
evt. 1 tsk gurkemeje
1 tsk majsstivelse
½ dl vand

Tilbehør:
3 dl ris fx jasminris


SÅDAN GØR DU
Dup kødet med køkkenrulle. Lad fedstoffet bruse af & blive lysebrunt i en gryde ved god varme. Brun hurtig kødet på alle sider.

Krysre kødet med salt & peber. Tilsæt bouillon. Skru ned til svag varme & lad kødet simre under låg i ca 15 min. Vend & steg yderligere 15 min. Har du stegetermometer, skal kødets centrimtemperatur være 70 grader. Tag kødet op. Pak det ind i stanniol & lad det hvile ca 15 min.

Kog risene efter anvisninger på pakken.

Si stegeskyen fra.

Hvis sukkerærterne er friske, nippes stilkenderne af. Kom ærterne i en sigte & skyl dem.

Kom olie i en gryde & varm det op. Tilsæt karry & svits det ca 1 min.

Tilsæt stegesky, kokosmælk, sojasauce, limesaft & sukker.
Tilsæt evt. gurkemeje, så bliver retten flot gul.

Udrør majsstivelsen i vandet & rør det i.
Tilsæt sukkerærter & kog saucen igennem.
SERVERING
Skær kødet i tynde skiver. Læg kødet på et fad & hæld evt. lidt af saucen over. Serveres med risene til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Skinkemignon med tailansk karrysauce fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skinkemignon med tailansk karrysauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Varmrøget lakse-tatar på ruccola     irsk stuvning med svinekød     Fersken suppe (den er genial)     Marengs spøgelser     Kvædemarmelade     Halloween kage kirkegård     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Halloween menu     Halloweenboller     Lakserulle på Blinis eller brød     Laksehapser i butterdej     Frisk pasta med Laks     Porrer i fad med oksekød     Spagetti carbonara     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Brownie med saltkaramel midte     Blodige popcorn til halloween     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]