opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gåsesteg med hvidvinsæblesauce

Gåsesteg med hvidvinsæblesauce

Gåsesteg med hvidvinsæblesauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(72)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.903
Visninger
296
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]


LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 Gås ca. 4-5 kg,
4-5 æbler,
1 dl hvidvin,
1 skive franskbrød,
2 store løg,
1 stængel bynke,
ca. ½ l kogende vand,
salt
lidt citronsaft,
lidt sukker


SÅDAN GØR DU
Skyl gåsen godt og tør den af. Vask æblerne og fjernkernehuset så der kun er lavet en udhulning æblerne. Hæld nu vin i hullerne og stop hullerne igen med franskbrødsstykker. Skær løgene i kvarte og stop gåsen med æbler, løg og bynke stængel. Sy nu gåsen sammen med madlavningsgarn. Fyld kogende vand i en brade pande så der er ca. 1 cm vand over det hele. Læg gåsen med ryggen nedad opg drys godt med salt. Stil bradepanden på nederste rille ved 250 grader. og lad den stege 2-3 timer. Stik i den med en gaffel engang imellem så fedtet steger bedre ud. Når stegeskyen begynder at blive brunt i bunden af bradepande hældes med varmt vand over. Hæld også stegeskyen over gåsen engang imellem. Drej gåsen så den bliver fin brun over det hele. Når gåsen er færdig løsnes garnet og fyldet tages ud og skræres i fine portionsstykker. Stegeskyen hældes i en en gryde, vand, sukker citron og salt samt evt. lidt mere vin tilsættes og der laves en sauce af det. Man kan evt, også koge det op med fløde hvis man ønsker det.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Gåsesteg med hvidvinsæblesauce fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gåsesteg med hvidvinsæblesauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Frisk pasta med laks og flødesovs     tuilles (sprøde kiks til desserter)     Grillet kyllingefilet     Omelet m. skinke og ost     Spagetti carbonara     Pasta Cabonara uden æg     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Mormors citronfromage     Kanelsnegle kagemand     Gulerodskage (Rå)     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Raclette med det hele     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Yoghurtboller     Færøsk æblekage     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Porrer i fad med oksekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]