opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gåsesteg med hvidvinsæblesauce

Gåsesteg med hvidvinsæblesauce

Gåsesteg med hvidvinsæblesauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(67)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.187
Visninger
285
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]


DU SKAL BRUGE
1 Gås ca. 4-5 kg,
4-5 æbler,
1 dl hvidvin,
1 skive franskbrød,
2 store løg,
1 stængel bynke,
ca. ½ l kogende vand,
salt
lidt citronsaft,
lidt sukker


SÅDAN GØR DU
Skyl gåsen godt og tør den af. Vask æblerne og fjernkernehuset så der kun er lavet en udhulning æblerne. Hæld nu vin i hullerne og stop hullerne igen med franskbrødsstykker. Skær løgene i kvarte og stop gåsen med æbler, løg og bynke stængel. Sy nu gåsen sammen med madlavningsgarn. Fyld kogende vand i en brade pande så der er ca. 1 cm vand over det hele. Læg gåsen med ryggen nedad opg drys godt med salt. Stil bradepanden på nederste rille ved 250 grader. og lad den stege 2-3 timer. Stik i den med en gaffel engang imellem så fedtet steger bedre ud. Når stegeskyen begynder at blive brunt i bunden af bradepande hældes med varmt vand over. Hæld også stegeskyen over gåsen engang imellem. Drej gåsen så den bliver fin brun over det hele. Når gåsen er færdig løsnes garnet og fyldet tages ud og skræres i fine portionsstykker. Stegeskyen hældes i en en gryde, vand, sukker citron og salt samt evt. lidt mere vin tilsættes og der laves en sauce af det. Man kan evt, også koge det op med fløde hvis man ønsker det.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Gåsesteg med hvidvinsæblesauce fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gåsesteg med hvidvinsæblesauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: sydhavskylling     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Mormors citronfromage     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Gode Råd - lette og luftige     Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)     Fondue     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Groft rugbrød     Tunmousse      Abehjerne     Gulerodskage (Rå)     Tvebakkekage     Hjemmelavet modellervoks     Påskekyllinger af kogte æg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]