opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Glögg-muffins

Glögg-muffins

Glögg-muffins
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(53)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.371
Visninger
181
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2 poser Dr. Oetker choco chips
2 poser Dr. Oetker valnøddekerner
4 æg
200g blød smør
250g mel
2 tsk bagepulver
1 tsk Dr. Oetker brunkagepulver
1,25 dl glögg eller tør rødvin

papirforme


SÅDAN GØR DU
Grovhak valnødderne med en kniv.
Skil æggenen. Pisk æggehiderne stive med en mixer på højeste trin, indstil de er synligt skærefaste.
Kom smør og sukker i en skål og pisk det kraftigt sammen med en mixer indtil smørcremen er lys. Tilsæt æggeblommerne og pisk vidre til en jævn og ensartet masse. Bland mel med bagepulver, brunkagekrydderi, kakaopulver og choco chips og rør det- skiftevis med glögg / rødvin i cremen. Tilsæt først 1/3 af de piskede æggehvider, dernæst resten og bland godt. Fyld dejen i muffins forme til lige under kanten med en ske og bag dem.

Over/undervarme : ca 180 grader ( forvarmet )
Varmluft: ca 160 grader (forvarmet)
Bagetid:
ca 25-30 min
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Susie
20.12.2006, 14:04
De bedste muffins jeg længe har smagt. Et mega julehit i vores familie.
 
Denne gode opskrift på Glögg-muffins fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Glögg-muffins, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Helstegt grillet oksefilet     Grillet jomfruhummerhaler     Grillet vildt dyrekølle     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     sprængt kylling med peberrodssovs.     Helstegt Oksestriploin     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Omelet m. skinke og ost     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillet kyllingefilet     Kanelsnegle kagemand     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hjemmelavet varmrøget laks     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]