opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sandart A La Paris

Sandart A La Paris

Sandart A La Paris
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(78)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
20.407
Visninger
361
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
300g sandart filet
2 skrællede persillerødder
2 dl vindruekerneolie
2 spsk creme fraiche 38%
1 citron presset
1 lille bundt basilikum til pynt


SÅDAN GØR DU
Sandartfileterne ovnbages i 10 min ved 180 grader.
Skræl persillerødderne og skær 8 tynde af siderne på hver af dem.
Kog resten af de hele persillerødder i 10 min og skær 3 snit i stokken.
Olien varmes til maksimum og de tynde strimler persillerod steges heri.
Når de er gyldne, tages de op og placeres på et stykke køkkenrulle, så de bliver sprøde.
Creme fraiche, citronsaft, salt og peber piskes til en tyk konsistens og placeres ovenpå fisken, pynt med persillerodsstrimler og basilikum.
De hele persillerødder placeres på tallerkenerne som effeltårne.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sandart A La Paris fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sandart A La Paris, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Blåbærmuffins     Fyldig skaldyrssuppe     Lamme rullesteg med tomatcreme og persille     Fuglekvidder     Forlorenhare     Spinatpie     Myntelikør     Blommelikør     Guacomole     Hyldebærsuppe II     Frisk pasta med laks og flødesovs     Bagte ris     God gammeldags pasta med kødsovs     Frisk pasta med tomat-flødesovs     Fantastiske fyldte pandekager     Bruscetta     Kogning af majs     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Svinemørbrad i flødesauce     Færøsk æblekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]