opskrifter
Søg i 12.570 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sandart A La Paris

Sandart A La Paris

Sandart A La Paris
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(78)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
20.033
Visninger
357
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
300g sandart filet
2 skrællede persillerødder
2 dl vindruekerneolie
2 spsk creme fraiche 38%
1 citron presset
1 lille bundt basilikum til pynt


SÅDAN GØR DU
Sandartfileterne ovnbages i 10 min ved 180 grader.
Skræl persillerødderne og skær 8 tynde af siderne på hver af dem.
Kog resten af de hele persillerødder i 10 min og skær 3 snit i stokken.
Olien varmes til maksimum og de tynde strimler persillerod steges heri.
Når de er gyldne, tages de op og placeres på et stykke køkkenrulle, så de bliver sprøde.
Creme fraiche, citronsaft, salt og peber piskes til en tyk konsistens og placeres ovenpå fisken, pynt med persillerodsstrimler og basilikum.
De hele persillerødder placeres på tallerkenerne som effeltårne.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sandart A La Paris opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sandart A La Paris fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sandart A La Paris, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Ølbraiseret Svineklump     Nemme æbleskiver     Røræg i ovn     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Glace til kage     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler     Biscotti, sprøde julesmåkager     Kvædemarmelade     Frisk pasta med laks og flødesovs     Børnenes kokoskugler     Mormors Stegte sild i eddike     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Andebryst i ovn til mange     Den bedste Kylling i Karry!     Helstegt Oksestriploin     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]