Annoncering | Mobil/tablet version | 255 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.407 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gratineret Hvilling Med Bagt Kartoffelmos

Gratineret Hvilling Med Bagt Kartoffelmos

Gratineret Hvilling Med Bagt Kartoffelmos
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(118)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.745
Visninger
251
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
300g hvilling filet
4 bagekartofler
50g smør
2 æggeblommer
4 forårsløg
1 brev hollandaise
evt. parmasen til at komme i saucen


SÅDAN GØR DU
kog kartoflerne ud uden salt og pisk smør og æggeblommer heri sammen med salt og peber.
Hæld kartoffelmosen i en sprøjtepose med stjernetyl, lav seks øer på en bageplade og bag dem i 10 min ved 180 grader.
Damp hvillingen i 8 min sammen med forårsløgene.
Anret filiterne og forårsløg på tallerknener med øre, hæld hollandaisen over og gril dem i ovnen til de bliver gyldne.
SERVERING
Server de varme tallerkner som de er. Hvis det ønskes kan man spise salat eller flutes til.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gratineret Hvilling Med Bagt Kartoffelmos opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gratineret Hvilling Med Bagt Kartoffelmos fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gratineret Hvilling Med Bagt Kartoffelmos, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gurkemeje pasta og kylling - jum jum     Grønne asparges med bacon     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nachos m/kylling     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Limefromage med fløde     pommes anna     Tunmousse      Krydder frikadeller     Den bedste ungarske gullasch     Gulerodskage (Rå)     Spagetti carbonara     Grov go'e boller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com