opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gratineret Hvilling Med Bagt Kartoffelmos

Gratineret Hvilling Med Bagt Kartoffelmos

Gratineret Hvilling Med Bagt Kartoffelmos
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(118)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.521
Visninger
277
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
300g hvilling filet
4 bagekartofler
50g smør
2 æggeblommer
4 forårsløg
1 brev hollandaise
evt. parmasen til at komme i saucen


SÅDAN GØR DU
kog kartoflerne ud uden salt og pisk smør og æggeblommer heri sammen med salt og peber.
Hæld kartoffelmosen i en sprøjtepose med stjernetyl, lav seks øer på en bageplade og bag dem i 10 min ved 180 grader.
Damp hvillingen i 8 min sammen med forårsløgene.
Anret filiterne og forårsløg på tallerknener med øre, hæld hollandaisen over og gril dem i ovnen til de bliver gyldne.
SERVERING
Server de varme tallerkner som de er. Hvis det ønskes kan man spise salat eller flutes til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Gratineret Hvilling Med Bagt Kartoffelmos fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gratineret Hvilling Med Bagt Kartoffelmos, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rødvins glace/sauce     Fersken suppe (den er genial)     Børnenes kokoskugler     Mornay sauce     Spagetti carbonara     Min perfekte stegte kylling:     Oreganobrød med parmesan     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Ægte indianer-røv     Marineret kalkunbryst- helstegt     Thailandsk fiskesuppe med rejer og kokosmælk     Grønkålssalat med mandler og æbler     Gammeldaws æbleflæsk.     Frisk pasta med laks og flødesovs     langtidsstegt farseret and     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Trylledej (ikke spiseligt)     Piment sauce     Fiskefrikadeller med fersk spæk     Brownie med saltkaramel midte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]