opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gratineret Hvilling Med Bagt Kartoffelmos

Gratineret Hvilling Med Bagt Kartoffelmos

Gratineret Hvilling Med Bagt Kartoffelmos
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(118)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.114
Visninger
269
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
300g hvilling filet
4 bagekartofler
50g smør
2 æggeblommer
4 forårsløg
1 brev hollandaise
evt. parmasen til at komme i saucen


SÅDAN GØR DU
kog kartoflerne ud uden salt og pisk smør og æggeblommer heri sammen med salt og peber.
Hæld kartoffelmosen i en sprøjtepose med stjernetyl, lav seks øer på en bageplade og bag dem i 10 min ved 180 grader.
Damp hvillingen i 8 min sammen med forårsløgene.
Anret filiterne og forårsløg på tallerknener med øre, hæld hollandaisen over og gril dem i ovnen til de bliver gyldne.
SERVERING
Server de varme tallerkner som de er. Hvis det ønskes kan man spise salat eller flutes til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gratineret Hvilling Med Bagt Kartoffelmos opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gratineret Hvilling Med Bagt Kartoffelmos fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gratineret Hvilling Med Bagt Kartoffelmos, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Piment sauce     Ovnstegt kalvemørbrad med persille-creme & grønne bønner med     Møllehjuls brød     Poulard Edward den 7.     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Andebryst i ovn til mange     Græske frikadeller     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Yoghurtboller     Svampet kanelkage     Porrer i fad med oksekød     kikærtefrikadeller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fondue     Grillet Nakkekoteletter i Barbecue marinade     Luxsus kalkungryde     Græsk rejetærte     Forslag til sund hurtig frokost - Sej med grønt og dressing      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]