opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Japansk Høne

Japansk Høne

Japansk Høne
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(63)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.272
Visninger
124
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 Høne
1 Revet løg
50 g Smør
40 g Mel
1 tsk Carry
Suppe
1 dl Fløde
300 g Ris
3-4 Hårdkogte hakkede æg
Agurksalat
Chutney


SÅDAN GØR DU
Den kogte høne skæres i små stykker ( for at suppen kraftig, kan du koge en kalveskank sammen med hønen )

Det revne løg svitses i smøret, kom mel og carry i og der spædes med suppe og fløde til en god Carrysauce, heri varmes
Hønen.
SERVERING
Æg og Agurkesalat severes til. Man tager en skefuld af hver af disse tre dele på tallerken og kryder dem med Chutney, før de spises til hønen.
 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Japansk Høne fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Japansk Høne, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Banan - Squashkage     Blommetrifli     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Blommelikør     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Helstegt grillet oksefilet     Bedstemor Ands æbletærte II     Tunmousse      Omelet m. skinke og ost     Pirogger med oksekød     Marineret kalkunbryst- helstegt     Nemme pølsehorn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kongens waldorfsalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]