opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Saltvandsbøf med varm tomatsky og rosenkål

Saltvandsbøf med varm tomatsky og rosenkål

Saltvandsbøf med varm tomatsky og rosenkål
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(79)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Saltvandsbøf med varm tomatsky og rosenkål
7.230
Visninger
120
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
600 gr.Saltvandsfisk(F.eks.kulmule, torsk, sej eller issing.)
2 Æg 60 gr. Røget spæk estragon Smør til stegning vand salt 50 gr. skalotteløg 1 spsk creme fraise 38% salt peber rosenkål smør.
Tomatsky:
500 gr. Godt modne tomater 1 spskf kapers lidt olivenolie friskkværnet hvid peber 50 gr. skalotteløg 1 fed hvidløg 1/4 dl. estragoneddike





SÅDAN GØR DU
fremgangsmåde:
Fiskekødet hakkes fint med en kniv og røres sejt med lidt salt. Æg og creme fraiche røres i. Finthakket skalotteløg og estragon og røget spæk i fine tern tilsættes. Smag til med salt og peber og form farsen til bøffer.
Bøfferne steges gylne i smør, og serveres med tomatsky og rosenkål.
SERVERING
Stilken fjernes fra tomaterne. Der skæres et kryds i tomathinden. Tomaterne blancheres og hinden fjernes. De hindefri tomater, skalotteløg og hvidløg hakkes. Svits løget i olivenolie uden ar brune, og tilsæt tomterne. Tilsæt estragoneddike og kapers, og lad skyen simre 10-15 minutter. Rosenkålen halveres og koges i letsaltet vand.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Saltvandsbøf med varm tomatsky og rosenkål med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Saltvandsbøf med varm tomatsky og rosenkål, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Lækker grov salat med nødder     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tærte med citroncreme og marengs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Cremeboller     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Spagetti carbonara     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Ægte indianer-røv     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     kødrand     Omelet m. skinke og ost     Nemme pølsehorn     kagecreme - yderst bagefast     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]