opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Saltvandsbøf med varm tomatsky og rosenkål

Saltvandsbøf med varm tomatsky og rosenkål

Saltvandsbøf med varm tomatsky og rosenkål
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(79)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Saltvandsbøf med varm tomatsky og rosenkål
7.497
Visninger
126
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
600 gr.Saltvandsfisk(F.eks.kulmule, torsk, sej eller issing.)
2 Æg 60 gr. Røget spæk estragon Smør til stegning vand salt 50 gr. skalotteløg 1 spsk creme fraise 38% salt peber rosenkål smør.
Tomatsky:
500 gr. Godt modne tomater 1 spskf kapers lidt olivenolie friskkværnet hvid peber 50 gr. skalotteløg 1 fed hvidløg 1/4 dl. estragoneddike





SÅDAN GØR DU
fremgangsmåde:
Fiskekødet hakkes fint med en kniv og røres sejt med lidt salt. Æg og creme fraiche røres i. Finthakket skalotteløg og estragon og røget spæk i fine tern tilsættes. Smag til med salt og peber og form farsen til bøffer.
Bøfferne steges gylne i smør, og serveres med tomatsky og rosenkål.
SERVERING
Stilken fjernes fra tomaterne. Der skæres et kryds i tomathinden. Tomaterne blancheres og hinden fjernes. De hindefri tomater, skalotteløg og hvidløg hakkes. Svits løget i olivenolie uden ar brune, og tilsæt tomterne. Tilsæt estragoneddike og kapers, og lad skyen simre 10-15 minutter. Rosenkålen halveres og koges i letsaltet vand.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Saltvandsbøf med varm tomatsky og rosenkål med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Saltvandsbøf med varm tomatsky og rosenkål, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: tarteletter med rejer asparges og fiskeboller     And à l`orange     Røræg i ovn     Grillet sprød pizza med italiensk salami     Raclette med det hele     Grillet jomfruhummerhaler     Nemme pølsehorn     Nemme flûtes     Helstegt Oksestriploin     Helstegt grillet oksefilet     Hjemmelavet varmrøget laks     Gulerodskage (Rå)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Muffins med blommer og marcipan.     Grillspyd     Mars Marengskage     Mormors citronfromage     Kogning af majs     Hjemmelavet modellervoks     Absolut bedste BBQ marinade     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]