opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kogning af Ris

Kogning af Ris

Kogning af Ris
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(153)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
23.303
Visninger
165
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Ris
Vand


SÅDAN GØR DU
1. Put vand i en gryde så risene vil blive dækkede. 2. Lad vandet komme i kog og put derefter risene i og kom et tæt låg på. 3. Giv risene først 12 min ved temp 2 og derefter 12 min ved temp 0
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR

Helga Smith
19.02.2008, 14:34
Denne opskrift har hjulpet mig mange gange! Vh Helga.

Jesper Jensen
28.08.2002, 16:33
En god dosering ved kogning af ris er altid at komme 1 del ris til 2 dele vand....
 
Denne gode opskrift på Kogning af Ris fra Maduniverset.dk i kategorien Kogning opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kogning af Ris, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Halloweenboller     Tunmousse med bladselleri     Krabbetærte     Mormors citronfromage     Piment sauce     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Syltede valnødder     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Spagetti carbonara     Blødende chokoladekage     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Gode Råd - lette og luftige     Tunmousse med rød kaviar.     Blodige popcorn til halloween     Mexicansk Kødboller i chile & tomat     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Banansyltetøj     Fødselsdagsboller     Sunde pandekager med spidskål     Hot rejesuppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]