opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kogning af Ris

Kogning af Ris

Kogning af Ris
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(153)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
23.190
Visninger
155
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Ris
Vand


SÅDAN GØR DU
1. Put vand i en gryde så risene vil blive dækkede. 2. Lad vandet komme i kog og put derefter risene i og kom et tæt låg på. 3. Giv risene først 12 min ved temp 2 og derefter 12 min ved temp 0
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR

Helga Smith
19.02.2008, 14:34
Denne opskrift har hjulpet mig mange gange! Vh Helga.

Jesper Jensen
28.08.2002, 16:33
En god dosering ved kogning af ris er altid at komme 1 del ris til 2 dele vand....


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kogning af Ris opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kogning af Ris fra Maduniverset.dk i kategorien Kogning opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kogning af Ris, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Suppekuren     Piment sauce     Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg      Kartoffelsalat (ymer/cremefraiche-dressing)     Græsk bønnegryde     Jambalaya     Bulgursalat med mango     Dejlig Kage til kaffen.     Ungarsk Fiske fad     Grundopskrift til al wokmad     Jordbærsoufflè     Gulerodskage- Deluxe     Frikadeller med havregryn     Tunmousse med Buko flødeost     Fuldkornsrugbrød på under 2 timer     Bøf med Whisky sauce     Bruchetta ( hvidløgsbrød)     Béarnaise essens     rosca margarita     Nem og hurtig frugttærte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]