opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kogning af Ris

Kogning af Ris

Kogning af Ris
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(153)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
23.269
Visninger
161
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Ris
Vand


SÅDAN GØR DU
1. Put vand i en gryde så risene vil blive dækkede. 2. Lad vandet komme i kog og put derefter risene i og kom et tæt låg på. 3. Giv risene først 12 min ved temp 2 og derefter 12 min ved temp 0
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR

Helga Smith
19.02.2008, 14:34
Denne opskrift har hjulpet mig mange gange! Vh Helga.

Jesper Jensen
28.08.2002, 16:33
En god dosering ved kogning af ris er altid at komme 1 del ris til 2 dele vand....
 
Denne gode opskrift på Kogning af Ris fra Maduniverset.dk i kategorien Kogning opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kogning af Ris, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillspyd     Tvebakkekage     Mornay sauce     Gulerodskage (Rå)     Grillet kyllingefilet     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Grillet vildt dyrekølle     Nemme pølsehorn     Omelet m. skinke og ost     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Madbrød med rosmarin     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marinerede flanksteak     Hvidløgs cremefraiche     Solbærsyltetøj med rom     Havkat i fad med grønsager og bacon     champignon pate     Fondue     Ymerkoldskål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]