Pandekager:
3 æg,
150 g mel,
1 dl havregryn,
2 spsk rugmel,
1 lille tsk salt,
1 spsk smeltet smør,
ca. 4½ dl mælk,
lidt smør
Fyld:
1 hakket løg,
ca 1 spsk smør,
2 spsk mel,
400 g kogt/stegt kylling i tern,
250 g champignoner i skiver,
4 dl mælk,
75 g revet ost,
salt & peber
Æg og mel piskes sammen og mælken samt resten af ingredienserne tilsættes. Bag tynde pandekager i lidt smør.
Damp løg og champignoner i smør i en gryde. Rør melet i og bag op med mælk, til saucen har den rette tykkelse. Kog den 2-3 min. og tilsæt kyllinge ternene, smag til med salt og peber og hæld tilsidst ost i. Fyld pandekagerne og læg dem i et ovnfast fad. Bages ved 180 grader i ca 10 min.
Serveres med salat og nachos .