opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › spinatdip

spinatdip

spinatdip
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(48)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.138
Visninger
128
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2 1/2 dl. creme fraice
1 pk. helbladet frossen spinat
2 1/2 dl.mayonaise
1/2 tsk. sellerisalt
1/2 tsk tørret dild
1/2 tsk. løgsalt
1/2 dl.hakket purløg
1 rød hakket peberfrugt
1 grøn hakket peberfrugt
1 gul hakket peberfrugt


SÅDAN GØR DU
Kog spinaten efter anvisningen på pakken.Lad spinaten køle af, pres vandet ud af spinaten.
Ien skål røres creme fraice,mayonaise og de tørrede krydderier godt sammen.Kom derefter spinat og de finthakkede peberfrugter i og til sidst de hakkede purløg, bland det godt
stilles på køl ca 2 1/2 time.
Det bliver bedre hvis det laves dagen før det skal bruges
SERVERING
er god til grøntsagssnaks, chips og forskellige crackers
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på spinatdip fra Maduniverset.dk i kategorien Dip & Dressing opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet spinatdip, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Danmarks nationale madspildsdag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Kanelbollens dag - Svensk tradition
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     And à l`orange     Fersken suppe (den er genial)     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Karbonader i fløde/porre sauce     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Ægte indianer-røv     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     gammel Estrup gryde     Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:     Trylledej (ikke spiseligt)     Hjemmelavet Hyldebær/æble saft     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Islandsk lagkage     Fondue     Helstegt Oksestriploin     kødrand     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]