opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Vild struds

Vild struds

Vild struds
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(56)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.464
Visninger
117
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500-750 g strudsefilet
10-12 enebær
rødvin
ribsgelé
Roquefort (eller anden blå ost)
½ l piskefløde
salt
peber
timian


SÅDAN GØR DU
Læg kødet i et ovnfast fad, drys med timian, salt, peber og de knuste enebær. Læg et par smørklatter på toppen og hæld rødvin på så bunden af fadet er dækket. Sæt det i ovnen (varmluft:200°/alm.:225°) i 15 minutter.
Tag kødet op og hold det varmt i stanniol.
Hæld al væden i en gryde, tilsæt piskefløde og mindst 1 spsk. Roquefort og lad sovsen stå og snurre kraftigt. Smag til med ribsgelé og måske lidt salt og tilsæt kulør hvis du bedst kan lide brun sovs. Skær kødet i skiver og server sovsen til.

Tilbehør:
Asparges kartofler eller sukkerbrunede kartofler. Waldorfsalat og halve æbler med ribsgelé....




 
BRUGERNES KOMMENTAR

Dybdal
10.10.2008, 10:52
Rigtig lækker opskrift.. Kom evt. tranebær i sovsen i stedet.. Det gør den lidt mere ''vild'' ;)


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Vild struds opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Vild struds fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Vild struds, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grov go'e boller     Hønsesalat Med bacon på toppen     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Pastaret i fad     Blommetrifli     Kogning af majs     Nemme pølsehorn     Mælkesnitter     Pirogger med oksekød     Squash suppe cremet     Mørbradgryde m. ris     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Tvebakkekage     Banankage uden æg     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]