opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gåsesteg

Gåsesteg

Gåsesteg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(160)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
32.909
Visninger
974
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 gås ( 4-5kg)
salt & peber
5 dl bouillon/vand
4-5 æbler
20 stenfri svesker


SÅDAN GØR DU
gnid gåsen med salt og peber, fyld den med æbler og svisker luk åbningen med kødnåle(eller tandstikker)
Læg gåsen på risten over bradepanden med brystet opad og sæt den i en kold ovn ved 160 Grader når den er brunet (ca 45 min) tilsættes bouillon/vand den sakl være kogende så passer gåsen næsten sig selv i 3½ - 4 timer dryp med skyen et par gange under stegningen.
hæld skyen fra skum fedtet fra og jævn til sovs tilsæt gerne lidt kulør og smag til med salt og peber
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Gerda Kongsdal
19.12.2002, 13:04
Blot en lille god ide til både Ande-og Gåsestegen - Prøv at lægge en mørbrad mellem æbler og svedsker den smager rigtig godt og er rigtig god hvis man er lidt i tvivl om der nu er kød nok på "dyret".
 
Denne gode opskrift på Gåsesteg fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gåsesteg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Danmarks nationale madspildsdag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Kanelbollens dag - Svensk tradition
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: And à l`orange     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Ægte indianer-røv     Karbonader i fløde/porre sauce     Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:     Vegetar bolognese     Raclette med det hele     Svampet kanelkage      Øllebrød med flødeskum     Gryderet til gæster     Hjemmelavet Hyldebær/æble saft     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Ristaffel     Røræg i ovn     Varm Hyldeblomst med citron og ingefær     Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce     Grønkålssalat med mandler og æbler     Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]