opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gåsesteg

Gåsesteg

Gåsesteg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(162)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
33.193
Visninger
978
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 gås ( 4-5kg)
salt & peber
5 dl bouillon/vand
4-5 æbler
20 stenfri svesker


SÅDAN GØR DU
gnid gåsen med salt og peber, fyld den med æbler og svisker luk åbningen med kødnåle(eller tandstikker)
Læg gåsen på risten over bradepanden med brystet opad og sæt den i en kold ovn ved 160 Grader når den er brunet (ca 45 min) tilsættes bouillon/vand den sakl være kogende så passer gåsen næsten sig selv i 3½ - 4 timer dryp med skyen et par gange under stegningen.
hæld skyen fra skum fedtet fra og jævn til sovs tilsæt gerne lidt kulør og smag til med salt og peber
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Gerda Kongsdal
19.12.2002, 13:04
Blot en lille god ide til både Ande-og Gåsestegen - Prøv at lægge en mørbrad mellem æbler og svedsker den smager rigtig godt og er rigtig god hvis man er lidt i tvivl om der nu er kød nok på "dyret".
 
Denne gode opskrift på Gåsesteg fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gåsesteg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Hurtig boller (skal ikke hæve)     Andesteg (langtidsstegning)     Raclette med det hele     Luxsus kalkungryde     Grillet Hellefisk og Olie Marineret Aspargeskartofler.     Den sorte gryde     Klementin muffins med kokos     Mælkesnitter      Gullash suppe     Røræg i ovn     Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Bagt kartoffel med hytteostfyld:     Den bedste ungarske gullasch     Andebryst hurtig og simpel opskrift på under 20 min.     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Halloween skelet muffins      Moussaka med squash og græskyoghurt     Gulerodskage (Rå)     Nemme pølsehorn     Dalgaards Burritos     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]