opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › "Coleslaw" og fiskefrikadeller

"Coleslaw" og fiskefrikadeller

"Coleslaw" og fiskefrikadeller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(74)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.461
Visninger
150
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
(4 pers.)

"Coleslaw"
3 groftrevne gulerødder (ca. 250 g)
250 g fintsnittet hvidkål
4 dl YOGGI yoghurt med appelsin
½ tsk groft salt
Friskkværnet peber

Fiskefrikadeller
½ kg torskefileter
½ tsk groft salt
2 spsk fintrevet zittauerløg
1¼ dl kartoffelmel (ca. 85 g)
2 æg str. mellem
½-1 dl minimælk
Friskkværnet peber

10 g smør
2 spsk vindruekerneolie

Tilbehør: Kog 1 kg kartofler - vendt i grofthakket bredbladet persille


SÅDAN GØR DU
Sådan gør du:
"Coleslaw": Bland gulerødder og hvidkål i en skål sammen med yoghurt, salt og peber. Lad "coleslawen" stå tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.
Fiskefrikadeller: Hak torskefileterne groft - evt. med en kniv. Rør torsk, salt, løg, kartoffelmel, æg, mælk og peber sammen og stil torskefarsen tildækket i køleskabet i mindst ½ time - farsen er lind. Smelt smør og 1 spsk olie i en pande kraftig varme, men uden at det bruner. Form halvdelen af fiskefarsen med en ske til ca. 9 fiskefrikadeller og steg dem ved jævn varme ialt ca. 10 minutter - vend af og til. Kom 1 spsk olie i panden og gentag med resten af fiskefarsen.

 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på "Coleslaw" og fiskefrikadeller fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet "Coleslaw" og fiskefrikadeller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pastaret i fad     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Suppekuren     Mormors Stegte sild i eddike     gammel Estrup gryde     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Nemme pølsehorn     Tyrkisk suppe     Fantastisk salat med kylling, mango m.m.     irsk stuvning med svinekød     Blommetrifli     Hjemmelavet modellervoks     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]