opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pangasiusfileter med spinat og serrano

Pangasiusfileter med spinat og serrano

Pangasiusfileter med spinat og serrano
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(159)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Pangasiusfileter med spinat og serrano
24.988
Visninger
843
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 pangasiusfileter eller anden fiskefilet
1 spsk. olivenolie
1 hk. løg
1 finthk. fed hvidløg
1 ps. optøet hel spinat(hvis den ikke er optøet kan den optøs på panden)
1 tsk tørret timian
½ citron
salt og peber
serranoskinke eller parmaskinke til at dække de 4 fileter
Evt. lidt revet parmesan


SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på 200 grader.

Klip de 4 pangasiusfileter over og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Hak løg og hvidløg, opvarm olien på panden og steg løg og hvidløg til de er gennemsigtige. Tilsæt herefter spinaten, bland det godt og gennemvarm det, tilsæt herefter saft fra citronen, lidt af gangen og smag det til med evt. mere citron, timian og salt og peber. Fordel spinaten på fileterne og dæk dem med serranoskinken, drys evt. lidt revet parmesan over dem og sæt dem i midten af ovnen i ca. 20-25 min. afhængig af tykkelsen på fileterne og om de er optøede eller ej. Hvis de er frosne skal de have en del længere tid. Tjek om de er færdige ved at brug en gaffel til at se om kødet flager på det tykkeste sted på fileten.
SERVERING
Jeg plejer at servere Kartoffelfad med boullion til (se min opskrift på dem) eller nye, kogte kartofler med smør, men ris eller ris pilaff smager også rigtigt godt til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pangasiusfileter med spinat og serrano med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pangasiusfileter med spinat og serrano, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Fondue     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spagetti carbonara     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kanelsnegle kagemand     Heksehatte cupcakes til halloween     Porrer i fad med oksekød     Pasta Cabonara uden æg     Raclette med det hele     Den bedste Kylling i Karry!     Karbonader i fløde/porre sauce     irsk stuvning med svinekød     Pastapenne med laks og tomat flødesovs     Sellerifrikadeller de bedste.     Røræg i ovn     Boller m/ A38     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]