opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce

Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce

Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(100)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce
47.597
Visninger
711
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 18.03.2012 Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce var dagens opskrift den 18.03.2012

DU SKAL BRUGE
Svinekam/filét uden svær og ben ca. 2 1/2 kg
5-6 enebær
salt peber
2 spsk. maizena
1 1/2 dl. piskefløde (Køb en 1/4l.Du skal også bruge til saucen)
2 dl. vand
25 g. danablu
Magarine til stegning

Kartofler til kogning.
3 spsk. ribsgelé


SÅDAN GØR DU
Rids svinekammen let i fedtet og smør den ind i de knuste enebær, salt og peber.
Brun den på alle sider i magarinen.
Bland fløde, vand og maizene mel sammen og hæld over stegen. Tilsæt danablu og ribsgelé.
Skru ned for varmen og Vend stegen ofte.Pas på den ikke brænder på, den skal kun simre nu.

Skræl så mange kartofler du skal bruge kom den i en gryde med vand og tilsæt lidt salt. Kog dem ca. 1/2 time før stegen er færdig.

Når stegen måler 75 g. i midten eller efter ca, 2 timer, er den færdig.
Tag stegen op af gryden og lad den hvile mens du laver saucen.
Lad stegeskyen blive i gryden og tilsæt 4 dl vand fra de kogte kartofler, og resten af piskefløden.Smag til med salt, peber og evt. en smule mere danablu og ribsgele hvis man kan lide det.
Hvis saucen er for tynd skal du røre lidt ekstra maizena mel op med en smule mælk ell. vand og røre den i til konsistensen er passende for dig.
Farves med lidt sauce kulør. Men ikke for meget, saucen skal være lysebrun.
SERVERING
Serveres med halve kogte æbler med gele, waldorfsalat, sukker brunede kartofler, sødt & surt samt chips, hvis det ertil den helt store gæstemiddag! Husk en god rødvin til;-)
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Verdens bedste brød     Grillet vildt dyrekølle     Gryderet til gæster     Sukkerfri Fedtebrød     Grillet sej     Kanelsnegle kagemand     Quinoa salat med cherrytomater, majs og forårsløg     Ostemad     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Pasticcio, græsk makaroni     Suppe - Som min mor lavede den.     Fødselsdags pølsehorn     Piment sauce     Gærbrød (Trangia)     Okseklump Nygaard     Fiskefrikadeller med bacon     Blommetrifli     Blomkålsgratin     Paprikakylling     Daim konfekt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]