opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce

Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce

Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(100)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce
45.412
Visninger
684
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 18.03.2012 Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce var dagens opskrift den 18.03.2012

DU SKAL BRUGE
Svinekam/filét uden svær og ben ca. 2 1/2 kg
5-6 enebær
salt peber
2 spsk. maizena
1 1/2 dl. piskefløde (Køb en 1/4l.Du skal også bruge til saucen)
2 dl. vand
25 g. danablu
Magarine til stegning

Kartofler til kogning.
3 spsk. ribsgelé


SÅDAN GØR DU
Rids svinekammen let i fedtet og smør den ind i de knuste enebær, salt og peber.
Brun den på alle sider i magarinen.
Bland fløde, vand og maizene mel sammen og hæld over stegen. Tilsæt danablu og ribsgelé.
Skru ned for varmen og Vend stegen ofte.Pas på den ikke brænder på, den skal kun simre nu.

Skræl så mange kartofler du skal bruge kom den i en gryde med vand og tilsæt lidt salt. Kog dem ca. 1/2 time før stegen er færdig.

Når stegen måler 75 g. i midten eller efter ca, 2 timer, er den færdig.
Tag stegen op af gryden og lad den hvile mens du laver saucen.
Lad stegeskyen blive i gryden og tilsæt 4 dl vand fra de kogte kartofler, og resten af piskefløden.Smag til med salt, peber og evt. en smule mere danablu og ribsgele hvis man kan lide det.
Hvis saucen er for tynd skal du røre lidt ekstra maizena mel op med en smule mælk ell. vand og røre den i til konsistensen er passende for dig.
Farves med lidt sauce kulør. Men ikke for meget, saucen skal være lysebrun.
SERVERING
Serveres med halve kogte æbler med gele, waldorfsalat, sukker brunede kartofler, sødt & surt samt chips, hvis det ertil den helt store gæstemiddag! Husk en god rødvin til;-)
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pizza med kødsovs     Tunmousse      Camarones a la muy diabla     Piment sauce     Fyldt kalkunbryst med annans og flødeost og pakket ind i sprød bacon      Koteletter i Fad med paprika     Franskbrød     Ørred på grill     Fedtfattige vafler også med havreklid     Serverede fingre til halloween     Pirogger med oksekød     Havregryn med mælk og sukker     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gammeldags hønsesalat     Mørbradgryde m. ris     Fløde/tomatsauce     Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg      Hurtig pæretærte     Bacondressing, familiehemmeligheden!     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]