opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › svineculotte med karrygrønt

svineculotte med karrygrønt

svineculotte med karrygrønt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(196)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
svineculotte med karrygrønt
17.142
Visninger
391
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
en svineculotte ca. 800 g.
karryblanding.
lidt papsolie til at brune i.

karrygrønt:
2 store porre
1 stor pastinak
1 stor persillerod
1 stort løg
4-6 gulerødder - efter størelse
ca. 8 mellmstørelse kartofler
4 fed hvidløg.
ca. 8 dl væske (fløde eller fond- efter eget ønske)
(evt. mere væske - )
2 tsk. karry
1 tsk. muskatnød
1 spsk. frysetørret oregano - eller tilsvarende frisk.
salt og peber.


SÅDAN GØR DU
tænd ovnen på 180 g.
rids det tynde spæklag på culotten i tern. kom en god karryblanding på spækket og brun culotten på alle side på en pande .
rens og snit/skær alle grønsager brug også det grønne af porrene.
bland alle grønsager i et ovnfast fad og pres hvidløgsfedene over.
bland væske (fløde/fond) med kryderierne og hæld det over grønsagerne - væsken skal fyldes halvt op i fadet.
læg den forbrunede culotte over fadet på en rist - eller direkte på grønsagerne.
steges i ovnen ca. 1 time
bruges stegetermometer skal det vise 65 g. for let rosastegt kød. ( ønskes helt gennestegt kød skal stegetermometeret vise 70 g.) lad kødet trække let tildøækket i 15-20 min. inden det skæres i tynde skiver - på samme måde som en okseculotte.
SERVERING
serveres med karrygrønsagerne til
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på svineculotte med karrygrønt med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet svineculotte med karrygrønt, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Smagen af kød fra vildt, er helt fantastisk
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Røræg i ovn     Græskar kage     Klamme fingre     Kvædemarmelade     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillet vildt dyrekølle     Helstegt Oksestriploin     Brownie med saltkaramel midte     Marengs spøgelser     Raclette med det hele     Peanutbutter & Rød Karry Gryde     Helstegt grillet oksefilet     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Grillet krondyrfilet     Frisk pasta med laks og flødesovs     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Pastaret i fad     Blommetrifli     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]