Butterdej rulles ud i 2 lige store stykker
champignon skæres i skiver og steges på en pande i 5 min.
Bacon steges til det er sprødt.
Kylling, champignon, ananas, Philadelphia, Soltørrede tomater, bacon og salt/peber blandes i en skål.
Læg det ene butterdejs stykke på en bradepande med bagepapir.
Fordele ingredienserne på det ene butterdejs stykket, pensel 1½ cm af kanten med æg og derefter lægges det sidste stykke butterdej over.
Pensel med æg og sæt i ovnen ved 200 i 35 min.
Kartofler laves til både og lægges i ovenen i ca. 30-40 min. ved 200 gr.
Urte dressing:
dild og purløg hakkes fint og blandes med resten af ingredienserne.
Fx. salat med hjertesalat, appelsin, grapefrugt, avokado og dressing af olie, salt, peber & saft fra appelsin og grape.
Ovn Kartofler eller ris
16.11.2009, 20:29