opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Specier M/ appelsin

Specier M/ appelsin

Specier M/ appelsin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(86)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.061
Visninger
109
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
175 g Lurpak smør, 230 g hvedemel, 60 g flormelis, 40 g chokolade min 75%, 40 g hasselnødder, skal fra ½ appelsen (ikke sprøjtet)


SÅDAN GØR DU
Hvis nødderne er 'brune' så skal de ristes af på en varm pande, så skralden løsner sig. Gnid evt nødderne af i et viskestykke, så slipper skralden nemmere. køl af.
Rør så smør, mel, flormelis og appelsinskal sammen. Hak chokolade og nødder og ælt i.
Tril dejen til en pølse på ca. 5 cm i dia. Lægges i bagepapir og kommes i fryseren i omkring 40 min. til den bliver fast. Tænd ovn på 200 grader C.
Skær dejen i tynde skiver med en god skarp kniv. Bag på bagepapir i 5-6 min. Køl dem af på bagerist. Opbevares i kagedåse / glas til de skal guffes!
Mums
SPARERÅD
Kan laves med enten chokolade eller nødder hvis man vil spare lidt der.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Specier M/ appelsin fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Specier M/ appelsin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kvædemarmelade     Røræg i ovn      Den bedste Crispy chicken burger     Berliner pfannkuchen     Raclette med det hele     French taco     Lækre dadle/nødde trøfler med kokos     Halloween kage kirkegård     Marengs spøgelser     lagkage med råcreme & frugt     Original Foccacia brød fra Italien     Uhyggelige halloween hoveder med fyld     Frugttærte med merengs og bær     Kanelsnegle kagemand     Frisk pasta med laks og flødesovs     Halloween menu     Kartoffeltårn     Rejemad     Græsk-Yoghurt brød     Hjemmelavet agurkesalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]