Annonce

Mors dag opskrift: Små franske blåbærmakroner



Forårssolens varme og mors dag søndag den 8. maj inspirerer til at forene familiehyggen med smagfulde mors-dags-kager. Og børnene må meget gerne være med i køkkenet, for de vil elske at være aktive og kreative, når der blandes, formes, dekoreres og ikke mindst prøvesmages. Børn elsker nemlig traditioner, der indebærer hygge, nærvær og forkælelse af deres mor. Franske blåbærmakroner 1 æggehvide 150 g Odense Ren Rå Marcipan 100 g flormelis 2 æggehvider 50 g sukker 1 dl piskefløde 200 g Odense Hvid Chokolade ½ dl frosne blåbær Overtrækschokolade til M-O-R dekoration Kom æggehvide, marcipan og flormelis i en skål og mix det med en håndmixer, til det er helt cremet. Temperér æggehviderne mindst 1 time ved stuetemperatur og pisk dem stive. Drys sukkeret i lidt ad gangen mens der piskes. Vend halvdelen af æggehviden i marcipancremen, tilsæt resten og vend det sammen. Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt det ud som små runde kager på en bageplade med bagepapir, 36-40 stk. i alt. Lad makronerne tørre 30 min. inden bagning. Bag dem ca. 15 min. ved 160° C. Afkøl et par minutter på bagepapir inden de pilles af. Bring fløden i kog, tilsæt finthakket chokolade, tag gryden af varmen og rør til chokoladen er helt smeltet. Tilsæt mosede blåbær, rør godt og sæt det i køleskabet til cremen er stiv. Sprøjt cremen ud på halvdelen af makronerne og læg dem sammen. Skriv M-O-R på kagerne og læg dem i en pæn æske. Tips: Makronerne kan opbevares 1 uge i køleskab. De bliver lidt blødere, men bestemt ikke dårligere. http://odense-marcipan.dk
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annoncevisning

Populære kategorier

Følg & Tilmeld









Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset