Annonce

Nye opskrifter: Påskeæg med lakrids og hyldeblomst



Mit navn det står med prikker. Pas på det ikke stikker". Ja, gækkebreve, påskeliljer og ikke mindst hjemmelavede påskeæg er indbegrebet af dejlige påskedage Så prøv at forene familiehyggen med en omgang hjemmerullede påskeæg, hvor børnene vil elske at være med, når der blandes, formes, dekoreres og ikke mindst prøvesmages. Børn elsker traditioner, der indebærer hygge, nærvær og forkælelse. Udover påskeæg med lækkert fyld kan børnene naturligvis genopfriske de gode, gamle traditioner med at puste rigtige æg og male dem med vandfarve. Det er en sjov påskeaktivitet, der virkelig sætter gang i fantasien og kreativiteten. Påskeæg med nougat og lakrids, 15 æg 250 g Odense Ren Rå Marcipan ½ - 1 tsk. lakridspulver 100 g Odense Blød Nougat Lys chokolade til overtræk Pynt: Krymmel Del marcipanen i 15 lige store stykker og tril til kugler. Bland nougaten med lakridspulver og del i 15 lige store stykker. Lav en fordybning i hver marcipankugle og fyld med lakridsnougat. Pak marcipan omkring og form/tril til æggeform mellem håndfladerne. Overtræk med smeltet chokolade og pynt med krymmel. Tips: Knust tyrkisk peber kan erstatte lakridspulver. Påskeæg med hyldeblomst, 15 æg 300 g Odense Ren Rå Marcipan 1/4 dl konc. hyldeblomstdrik Flormelis Hvid chokolade til overtræk Pynt: Farvet glasur og krymmel Ælt marcipanen sammen med hyldeblomstdrik og lidt flormelis. Del marcipanen i 15 lige store stykker og tril til små æg. Overtræk med smeltet hvid chokolade, afkøl og pynt med dekorationsglasur og krymmel efter fri påskefantasi. Foto: Påskeæg med nougat & lakrids Foto: Påskeæg med hyldeblomst Foto: Børnene hygger sig med at male rigtige æg med vandfarve www.odense-marcipan.dk
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annoncevisning