Annonce
Sammensæt den perfekte menu til en aften med Eurovision

Sammensæt den perfekte menu til en aften med Eurovision

avatar
maduniverset.dk


Sponsoreret artikelDet Europæiske Melodi Grand Prix har efterhånden etableret sig som en af de største musikbegivenheder i verden, og hvert år følger danskerne med i hobetal. Men hvordan arrangerer man egentlig den bedst mulige Eurovision-aften, og hvordan sammensætter man en optimal menu? Det kigger vi på i denne artikel.

Lad dig inspirere af konkurrencen

Du kan selvfølgelig sammensætte menuen ud fra alle mulige forudsætninger og principper, men hvorfor ikke lade konkurrencen hjælpe dig? Du kunne fx sammensætte menuen ud fra de lande, som de seneste Eurovision odds tipper til at vinde konkurrencen. Lave odds er ikke nogen garanti for, at landet kommer til at vinde. Men det giver altid en god ide om, hvor man finder de største favoritter. Alternativt kunne man sammensætte menuen ud fra det land, som konkurrencen afholdes i. Til Eurovision i England kunne man således omfavne den lokale madkultur, og det samme kan man gøre i Italien, Frankrig eller et helt tredje land. Det gode ved inspiration er, at man helt selv bestemmer, hvor man henter det! Og resultatet kan være ganske prangende, uanset hvad der har inspireret en.

Gør det festligt og lækkert

En komplet aften med Eurovision kan hurtigt blive en langsommelig affære. Det tager simpelthen lang tid at afvikle konkurrencen, da antallet af deltagende lande fortsætter med at vokse. Derfor anbefaler vi selvfølgelig, at menuen afspejler den lange ventetid foran skærmen. Man kan fx. inddele menuen i forskellige retter og lave ventetid undervejs, så maden stemmer overens med underholdningen. En god Eurovision-aften behøves ikke at være specielt eksklusiv. Derfor kan man også spise under mindre regulerede forhold - fx pindemadder eller noget, som står tilgængeligt hele aftenen. En 3-retters er det sikre valg, men man kan også eksperimentere med andre formater. Det gode ved en Eurovision-aften er, at der ikke er nogen opskrift på den. Derfor kan du helt selv tilrettelægge aftenen, så den bliver både festlig og noget anderledes.

Gør dig bekendt med sangene

Ja, man kan sagtens arrangere en god middag uden, og det kan også være underholdende at opleve sangene for første gang i direkte TV. Det giver dog noget mere til oplevelsen, hvis man har undersøgt sangene på forhånd. Hvis man kender lidt til begivenheden, kan man nemlig planlægge en endnu mere underholdende aften. Nogle vælger at lave en tipskupon, hvor man skal gætte på forskellige udfald. Det er særligt sjovt som supplement, hvis man indarbejder begivenheder fra selve festen i quizzen. Hvem får flest fadbamser indenbords? Det kunne være et spørgsmål, som man bruger i konkurrencen. Ligesom der selvfølgelig skal være fokus på, hvem der vinder den faktiske sangkonkurrence. Sådan laver man altså en god Eurovision-aften, hvor der både er styr på menuen og underholdningen. Det vigtigste er selvfølgelig, at du gør noget ud af begivenheden - så er der næsten altid glade gæster. Hvis du gør det, krydser vi fingre for, at du vinder konkurrencen som aftenens bedste vært. Hvis ikke, har enten du eller vi ikke gjort arbejdet godt nok!
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt