Annonce

Solsikker gør chips bedre



Godt nyt til alle, som holder af lækkerier, men stadig vil passe på sig selv. Efter lange forberedelser er Lay’s nu endelig klar med en ny type chips tilberedt i solsikkeolie. De nye chips indeholder 65 % færre mættede fedtsyrer sammenlignet med traditionelle kartoffelchips - og de har stadig den samme gode smag. Solsikkeolien udvindes af 90.000 tilsåede solsikkemarker, og udviklingen har varet nogle år, fordi der i begyndelsen ikke var solsikkeblomster nok til at producere olie til alle de Lay’s chips, der bliver spist. SunSeed® olie, den specielle solsikkeolie fra Lay’s, indeholder mere oleinsyre end almindelig solsikkeolie. Oleinsyre indeholder ikke så mange mættede fedtsyrer, hvilket er godt for ens kolesterolniveau i blodet. SunSeed® olie er sammensat på en sådan måde, at smagen af chipsene er præcis lige så god som altid. ”Voksne danskere spiser årligt i gennemsnit 1,5 kg chips og andre snacks. En inkarneret chips-spiser kan derfor opnå en betydelig ernæringsmæssig forbedring ved at skifte til chips med lavere indhold af mættede fedtsyrer”, siger ernæringskonsulent Per Brændgaard Mikkelsen. Chips af høj kvalitet Lay’s går efter den bedste smag og chips af høj kvalitet. Der bruges altid gode råvarer, og ved at udvælge de bedste ingredienser og hele tiden forbedre produkterne tilstræber Lay's at levere et velafbalanceret udbud. Der produktudvikles hele tiden, og med de nye chips med solsikkeolie vil Lay’s imødekomme danskernes efterspørgsel på fedtstoffer, som har en mere positiv effekt på kolesterolniveauet i blodet.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annoncevisning
Følg & Tilmeld









Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset