SØG
Annonce
The Berry Company

The Berry Company

avatar
maduniverset.dk


Denne serie af drikke giverflere valgmuligheder, mere variation og bedre kvalitet til forbrugeren, der er træt af det traditionelle udvalg og derfor går efter et mere spændende sortiment. Aldrig før har ønsket om at gøre bær til en væsentlig del af ens kost været så fremtrædende. The Berry Company arbejder konstant på at give kun­derne de nye og spændende smagsoplevelser, som de tørster efter. Ingen konserveringsmidler Ingen kunstige farvestoffer Ingen kunstig aroma Intet tilsat sukker The Berry Company juices er en ny serie af juices some r rige på vitaminer og antioxidanter. Serien indeholder 8 nue smagsvariationer som alle skiller sig ud fra de traditionelle juices man kan købe på det danske marked. Superbær Lilla (mix af blå bær som er rige på antioxidanter. Blåbær, Acai etc.) Superbær Rød (mix af røde bær Granatæble Gojibær Blåbær Acaibær Hvid te med fersken Grøn te med blåbær De mange nye smagsvariation er en oplagt mulighed for at tilføre jeres menu og drinkskort lidt nyt som er ud over det sædvanlige udvalg. Juicene er også oplagte at mixe med vodka, rom eller anden spiritus. The berry Company juice forhandles bla. Af Metro, Inco & Sügro.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt