Annonce
Nyt og unikt produkt i DK - Kalahari ørken salt fra Sydafrika!

Nyt og unikt produkt i DK - Kalahari ørken salt fra Sydafrika!

avatar
maduniverset.dk


Et renere salt til dine kunder…   Kalahari ørken salt er helt unik, idet det er en "indre ørken salt" og ikke havsalt - et nyt og enestående produkt til dine kunder. Perfekt til det verdensomspændende voksende økologiske marked og forbrugernes bevidsthed og efterspørgsel efter renere produkter! Økologisk eller organisk? Salt kan ikke udstyres med et "økologisk label" idet det er et naturligt produkt som ikke er produceret - men Kalahari ørken salt er nok det tætteste man kommer betegnelsen Organisk i salt industrien. Om vores salthøst  Saltet er høstet i Kalahari-ørkenen - Sydafrika. Et område, der aldrig har været beboet eller anvendt til industri og derfor er helt forureningsfri. Denne gamle fastlands *) soltørret salt er over 280 millioner år gammel og er 100 % ren i sin uforarbejdede og uraffinerede form, uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, som ofte tilsættes salt så det ikke klumper.  Som med vin har klimaets påvirkning en stor betydning for kvalitet og smag i saltet, og med 300 dages solskin om året og temperaturer på op til 45 grader celcius, er dette salt helt unikt i sin smag. Sundhed og vitalitet Kalahari ørken salt kommer fra en indlands salt sø, og indeholder vigtige mineraler og sporingsstoffer, hvilket gør at vi har fået dispensation til at sælge saltet uden tilsætning af jod. Udersøgelser viser at disse mineraler og stoffer er essentielle for vitaliteten i vores krop. Mineraler som magnesium, kalium sølv og calcium er med til at afbalancere vores krops PH værdi. De fine saltkrystaller pumpes op fra undergrunden og tørres derefter af den brandvarme Afrikanske sol. Derefter testes saltet grundigt for at sikre renhed og høj kvalitet.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt