opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej

Fiskens Dag 11. september 2010



med fokus på fisk fra nordiske farvande

Som altid er anden lørdag i september Fiskens Dag. I år sætter fiskebranchen fokus på de mange lækre, sunde og bæredygtige fisk og skaldyr, som findes i de nordiske farvande, søer og åer. Dagen markeres rundt i landet, blandt andet ved et stort arrangement på Rådhuspladsen i København.

Den nordiske køkkenrevolution buldrer derudaf med Rene Redzepi fra Noma i front og nyt nordisk madmanifest som bibel. En væsentlig del af det, som norden kan bidrage med rent kulinarisk, kommer fra søerne og havene omkring os – og så gør det jo ikke noget, at vi endda kan pudse bæredygtighedsglorien, når vi sætter lokale nordiske fisk og skaldyr på middagsbordet.

Vestkysten kommer til byen
På Rådhuspladsen i København vil der på Fiskens Dag være rig mulighed for at opleve – og ikke mindst smage – hvad nordens maritime skattekammer egentlig gemmer på. Gæster på pladsen vil få lejlighed til at købe ind på et gammeldags fiskemarked, nyde maritime frokostanretninger fra nogle af landets bedste kokke – og opleve stemningen, når den særligt inviterede auktionarius fra Thyborøn holder fiskeauktion, som man kender det fra vestkysten.

En udflugt for familien
Fiskens Dag er en mulighed for at opleve en hel branche folde sig ud og vise hvad den kan – ikke mindst når det kommer til børn. Der vil være mulighed for at deltage i konkurrencer, tegne med ægte blæksprutteblæk, prøve kræfter med selv at flå en fisk og for at gå på opdagelse i rørebassiner med levende fisk.

Hele landet går i fisk
Men det er langt fra kun København, der fejrer Fiskens Dag. Fiskehandlere, dam- og havbrug, museer, industrivirksomheder, fiskekuttere og havne over hele landet holder i dagens anledning åbent hus og tilbyder alskens maritime oplevelser.


Fiskens Dag 11. september 2010 , tilføjet af : | 30.08.2010




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Helstegt Oksestriploin     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Den bedste Kylling i Karry!     Fersken suppe (den er genial)     pommes anna     Indbagte rejer     Ovnsstegt laks i folie     Omelet m. skinke og ost     Tunmousse      Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Blødende chokoladekage     Gulerodskage (Rå)     Marineret kalkunbryst- helstegt     Grov go'e boller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]