opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i

Robust Collection Stavblender Test



Stavblenderen som alle bare må eje - seriøst!

I forbindelse med lanceringen af Phillip Robust Collection, har jeg, med stor tilfredshed, testet Robust Stavblender over en længere periode. Testen har givet mig et positivt indtryk af produktet og tiltro til Phillips Robust Collection.

Robust stavblender er ledningsfri og der medfølger en docking station, hvori stavblenderen placeres før og efter brug. Der giver overblik i køkkenet at vide hvor stavblenderen kan lokaliseres, og ikke mindst, en hurtig reaktionstid når du lige står og skal kvase en pose nødder til atomer. Stavblenderen har en sikkerhedsknap, der skal aktiveres før brug, hvilket giver en optimal tryghed ved betjening - især over for dine børn. Man skal dog lige håndtere stavblenderen rigtigt, før placeringen af knappen giver mening.

Udover en docking station medfølger der også miniblender som kan tilsluttes blenderen. Den benyttes til optimal atomisering af fødevaren og resultatet efterlader et indtryk af effektivitet og hurtighed. Denne funktion har jeg benyttet meget i forbindelse med kvasning af mindre kryderurter og lignende. Absolut anbefalesværdig.

I Robust Stavblender manualen loves der en hel del. Bl.a. at løg finhakkes på 15 sek. Og jeg må erkende at den gør jobbet til UG. Den håndtere ikke isterninger videre godt. Der skal man, eftermin vurdering, benytte en glaskande ved siden af.

Robust Stavblender kan anbeflaes til alle der elsker at atomisere deres fødevare indenfor meget kort tid. Tre ord som karakteriserer dette vidunder er: Robust, effektiv og seværdig.

Se lækker opskrift på Gurkemeje pasta og kylling - jum jum http://www.maduniverset.dk/opskrift.php/9742


Robust Collection Stavblender Test, tilføjet af : | 31.08.2010




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Fiskeruller med peberfrugtcreme og sauterede grønsager     Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Kanelsnegle kagemand     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Spagetti carbonara     Ægte indianer-røv     Omelet m. skinke og ost     Karbonader i fløde/porre sauce     Frikadeller med havregryn     Nachos m/kylling     Raclette med det hele     Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)     Mors gulerodssalat med rosiner     Mormors citronfromage     Hjemmelavet sky     Churros (spanskrør)     Flødestuvet spinat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]