opskrifter
Søg i 12.524 opskrifter fra 25.805 medlemmer
i

Robust Collection Stavblender Test



Stavblenderen som alle bare må eje - seriøst!

I forbindelse med lanceringen af Phillip Robust Collection, har jeg, med stor tilfredshed, testet Robust Stavblender over en længere periode. Testen har givet mig et positivt indtryk af produktet og tiltro til Phillips Robust Collection.

Robust stavblender er ledningsfri og der medfølger en docking station, hvori stavblenderen placeres før og efter brug. Der giver overblik i køkkenet at vide hvor stavblenderen kan lokaliseres, og ikke mindst, en hurtig reaktionstid når du lige står og skal kvase en pose nødder til atomer. Stavblenderen har en sikkerhedsknap, der skal aktiveres før brug, hvilket giver en optimal tryghed ved betjening - især over for dine børn. Man skal dog lige håndtere stavblenderen rigtigt, før placeringen af knappen giver mening.

Udover en docking station medfølger der også miniblender som kan tilsluttes blenderen. Den benyttes til optimal atomisering af fødevaren og resultatet efterlader et indtryk af effektivitet og hurtighed. Denne funktion har jeg benyttet meget i forbindelse med kvasning af mindre kryderurter og lignende. Absolut anbefalesværdig.

I Robust Stavblender manualen loves der en hel del. Bl.a. at løg finhakkes på 15 sek. Og jeg må erkende at den gør jobbet til UG. Den håndtere ikke isterninger videre godt. Der skal man, eftermin vurdering, benytte en glaskande ved siden af.

Robust Stavblender kan anbeflaes til alle der elsker at atomisere deres fødevare indenfor meget kort tid. Tre ord som karakteriserer dette vidunder er: Robust, effektiv og seværdig.

Se lækker opskrift på Gurkemeje pasta og kylling - jum jum http://www.maduniverset.dk/opskrift.php/9742


Robust Collection Stavblender Test, tilføjet af : | 31.08.2010




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: kagecreme - yderst bagefast     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Den bedste Kylling i Karry!     Svampet kanelkage     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grov go'e boller     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Nemme pølsehorn     Karbonader i fløde/porre sauce     Pastaret i fad     Omelet m. skinke og ost     Mælkesnitter     Pasta Cabonara uden æg     Røræg i ovn     Mørbradgryde m. ris     Koteletter i Fad med paprika     Porrer i fad med oksekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]