opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.

Den ægte marcipangris er fra La Glace



De er en uundværlig del af julen og minder os alle om stearinlyshygge, mandelgaver, pakkelege, værtindegaver og søde traditioner. Sammen med juletræet, nisserne og julestjernen er marcipangrisen et af de absolutte symboler på julen. Kun La Glace laver den, præcis som den skal være. Det har de gjort i 140 år.

Marcipangrisen har været i La Glace sortimentet siden konditoriet blev grundlagt i 1870. Det er selvfølgelig stadig de originale svovl- og gipsforme, som støber de håndlavede La Glace marcipangrise. Den helt rigtige La Glace marcipangris er livagtig, fed og kækt smilende og bundet med en rød silkesløjfe om bugen. Grisen kendes på den søde julesmag af 100% kvalitetsmandler og den bløde konsistens, som nemt lader tænderne forme små vidunderlige bidder.

Flere tusind marcipangrise langes hvert jul over disken hos La Glace. Grisene fås i fem størrelser fra 50 -1000 gram. De små marcipangrise egner sig ifølge kagekone Marianne Stagetorn Kolos til en enkelt sød tand, de store kan skæres ud til deling.

Marcipangrisen har som Conditori La Glace en lang og spændende historie bag sig. Køber man en marcipangris hos La Glace får man derfor samtidig et elegant kort, som fortæller marcipangrisens julehistorie.

Frem til jul præsenterer La Glace i øvrigt en særlig juleæske med Franske Makroner i sæsonens farver. Røde makroner med kirsebær og brune med abrikos, honning og varme julekrydderier. Der er i julemåneden naturligvis også klassiske klejner, småkager, konfekt samt marcipangulerødder og marcipansnemænd hos La Glace. Efter jul kan man glæde sig til Hellig Tre Konger kagen, som traditionen tro spises 6. januar.
Kik forbi La Glace frem til nytår og oplev byens mest fotograferede julevinduer.


Den ægte marcipangris er fra La Glace, tilføjet af : | 03.12.2010




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Nemme flûtes     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     kødrand     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Spagetti carbonara     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Suppekuren     Nemme pølsehorn     Mornay sauce     Helstegt Oksestriploin     Trylledej (ikke spiseligt)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]