opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)

Hvad spiser danskerne nytårsaften



Vi har ud fra ca. 1500 brugere på Maduniverset.dk lavet en afstemning om hvad man spiser nytårsaften.

Resultat ud fra afstemningen:

Fondue: 244
Torsk: 78
Skaldyr: 140
Raclette: 173
Noget helt andet: 420
Tatar af fisk: 15
Laver ikke selv maden: 78
Sushi: 63
Saftig Bøf: 384


Så der er ingen tvivl om at en god Bøf er den foretrukne retter nytårsaften, men fondue er også godt med sammen med raclette og skaldyr. Torsken er ikke så populær mere som den var før i tiden.



Hvad spiser danskerne nytårsaften, tilføjet af : | 12.01.2011




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer

Vi spiser Fondue nytårsaften

Summer
13.10.2013, 09:32
I min familie har vi altid fået hjemmelavet mad bestående af - Forret: Rejecocktail; Hovedret: flæskesteg m. hvide og brune kartofler, brun sovs, rødkål og div. tilbehør; Dessert: Citron Fromage.
Min mors rejecocktail er så fantastisk lækker at hele familien drømmer om den lige fra nytår til næste nytår. Den er helt fantastisk!

Torsk har jeg aldrig brudt mig om da jeg altid har syntes det ikke smager af noget og det er en kedelig og halvtør fisk (uanset hvordan den er blevet tilberedt). Derimod kan jeg spise min mave til dobbelt størrelse i flæskesteg m. alt til!







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Helstegt Oksestriploin     Bouf flamande (flamsk bøf)     Grillspyd     Ægte indianer-røv     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fisk i ris og karry     Hakkebøf i folie     Krydrede Oksekøds spyd     Koteletter i fad     Fondue     Flødestuvet spinat     Tvebakkekage     Hvidløgs cremefraiche     Gulerod- og hvidkålssalat     Lasange     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Kanelsnegle kagemand     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]