opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)

Tv-kokkens påskelam på den fede måde



Når du har fri og vil lave god mad, skal du grille. Og vi har alle fortjent mad, som giver god energi og har en sund gourmetsmag. Med tv-kok Lars Jeppesens tips og kneb slipper du for lunken, blød, kedelig mad, der har fået for meget eller for lidt på grillen. Her er en opskrift på mad tilberedt på en Outdoorchef gaskuglegrill. Ingrediens­mængderne svarer til fire personer:

600 - 800 g lammekrone

4 skriver gammelt brød

En stor dusk bredbladet persille

50 g friskrevet parmesan

5 fed fint hakket hvidløg

Lidt hakket timian

En dusk ramsløg eller skvalderkål hakket fint

50 g smeltet smør.

Salt og peber.

Tilbehør:

6 store bagekartofler

1 hakket løg

2 fed hakket hvidløg

2-3 solmodne tomater

1 dl. fløde

Lidt smør

Timian

Salt og peber

Lidt hakket ramsløg eller skvalderkål (hvis du kan finde det i skoven).

Sådan gør du:

Skær fedt af lammekronen, så den er klar til brug.
Bland brød, smør, bredbladet persille, hvidløg, timian, parmesan, skvalderkål, ramsløg, peber og salt i en foodprocessor. Kør det til en blød masse.
Klap krydderurteblandingen på lammekødet og steg det over indirekte varme ved så svag varme som muligt, gerne omkring de 90 grader til det næsten er færdigt. Ja, her er der ingen tidsangivelse, for du skal bruge dine sanser: Føl og mærk dig frem – brug din intuition, så vil grill-magien opstå. Herefter 4-5 min ved direkte varme, så det får farve.
Skær kartoflerne i små stykker og kog dem i vand med salt, husk altid godt med salt. Hæld vandet fra og mos kartoflerne. Kom mosen i en blender / foodprocessor og hæld resten ved. Form mosen til kugler og bag dem på grillen til de tager farve. Servér eventuelt med en lækker brændenældeolie.


Tv-kokkens påskelam på den fede måde, tilføjet af : | 13.04.2011




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Grov go'e boller     Svampet kanelkage     appelsin trøfler     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Andebryst i ovn til mange     Helstegt Oksestriploin     Glace til kage     Farmors æbleskiver     Trylledej (ikke spiseligt)     Mormors citronfromage     Hjemmelavet modellervoks     Gulerodskage (Rå)     Mælkesnitter     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Omelet m. skinke og ost     Raclette med det hele     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]