opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.

Tv-kokkens påskelam på den fede måde



Når du har fri og vil lave god mad, skal du grille. Og vi har alle fortjent mad, som giver god energi og har en sund gourmetsmag. Med tv-kok Lars Jeppesens tips og kneb slipper du for lunken, blød, kedelig mad, der har fået for meget eller for lidt på grillen. Her er en opskrift på mad tilberedt på en Outdoorchef gaskuglegrill. Ingrediens­mængderne svarer til fire personer:

600 - 800 g lammekrone

4 skriver gammelt brød

En stor dusk bredbladet persille

50 g friskrevet parmesan

5 fed fint hakket hvidløg

Lidt hakket timian

En dusk ramsløg eller skvalderkål hakket fint

50 g smeltet smør.

Salt og peber.

Tilbehør:

6 store bagekartofler

1 hakket løg

2 fed hakket hvidløg

2-3 solmodne tomater

1 dl. fløde

Lidt smør

Timian

Salt og peber

Lidt hakket ramsløg eller skvalderkål (hvis du kan finde det i skoven).

Sådan gør du:

Skær fedt af lammekronen, så den er klar til brug.
Bland brød, smør, bredbladet persille, hvidløg, timian, parmesan, skvalderkål, ramsløg, peber og salt i en foodprocessor. Kør det til en blød masse.
Klap krydderurteblandingen på lammekødet og steg det over indirekte varme ved så svag varme som muligt, gerne omkring de 90 grader til det næsten er færdigt. Ja, her er der ingen tidsangivelse, for du skal bruge dine sanser: Føl og mærk dig frem – brug din intuition, så vil grill-magien opstå. Herefter 4-5 min ved direkte varme, så det får farve.
Skær kartoflerne i små stykker og kog dem i vand med salt, husk altid godt med salt. Hæld vandet fra og mos kartoflerne. Kom mosen i en blender / foodprocessor og hæld resten ved. Form mosen til kugler og bag dem på grillen til de tager farve. Servér eventuelt med en lækker brændenældeolie.


Tv-kokkens påskelam på den fede måde, tilføjet af : | 13.04.2011




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Champignon-broccolitærte med skinke     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hjemmelavet citronolie     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt Oksestriploin     Tærte med citroncreme og marengs     Gulerodskage (Rå)     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     kødrand     Kanelsnegle kagemand     kagecreme - yderst bagefast     Nemme flûtes     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]