opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.

Mors dag opskrift: Små franske blåbærmakroner



Forårssolens varme og mors dag søndag den 8. maj inspirerer til at forene familiehyggen med smagfulde
mors-dags-kager.

Og børnene må meget gerne være med i køkkenet, for de vil elske at være aktive og kreative, når der blandes, formes, dekoreres og ikke mindst prøvesmages. Børn elsker nemlig traditioner, der indebærer hygge, nærvær og forkælelse af deres mor.

Franske blåbærmakroner

1 æggehvide
150 g Odense Ren Rå Marcipan
100 g flormelis
2 æggehvider
50 g sukker

1 dl piskefløde
200 g Odense Hvid Chokolade
½ dl frosne blåbær

Overtrækschokolade til M-O-R dekoration

Kom æggehvide, marcipan og flormelis i en skål og mix det med en håndmixer, til det er helt cremet. Temperér æggehviderne mindst 1 time ved stuetemperatur og pisk dem stive. Drys sukkeret i lidt ad gangen mens der piskes. Vend halvdelen af æggehviden i marcipancremen, tilsæt resten og vend det sammen. Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt det ud som små runde kager på en bageplade med bagepapir, 36-40 stk. i alt.
Lad makronerne tørre 30 min. inden bagning. Bag dem ca. 15 min. ved 160° C. Afkøl et par minutter på bagepapir inden de pilles af.
Bring fløden i kog, tilsæt finthakket chokolade, tag gryden af varmen og rør til chokoladen er helt smeltet. Tilsæt mosede blåbær, rør godt og sæt det i køleskabet til cremen er stiv.
Sprøjt cremen ud på halvdelen af makronerne og læg dem sammen.
Skriv M-O-R på kagerne og læg dem i en pæn æske.

Tips: Makronerne kan opbevares 1 uge i køleskab. De bliver lidt blødere, men bestemt ikke dårligere. http://odense-marcipan.dk


Mors dag opskrift: Små franske blåbærmakroner, tilføjet af : | 08.05.2011




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Tærte med citroncreme og marengs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hindbær kaviar     Omelet m. skinke og ost     Cremeboller     kødrand     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nemme pølsehorn     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Spagetti carbonara     Skinke, porre tærte     Abehjerne     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Brasede kartofler med paprika     Trylledej (ikke spiseligt)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]