opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)

En yoghurt to go



Kontortid, motionstid og også tid til forældremødet i børnehaven. Vi er på farten som aldrig før. Og det
påvirker vores kostvaner.

Danskerne efterspørger i stigende grad fødevarer, som er nemme at have med, når de er på farten, i skole
og på arbejde. Fødevarer som er velsmagende. Og som lever op til vores krav om kvalitet, økologi og
sundhed.

Den tendens oplever man også hos Arla, hvor salget af Cultura drikkeyoghurt det sidste år er steget med
godt 13 pct. Det svarer til mere end 600.000 ekstra solgte drikkeyoghurt.

”Vi kan helt tydeligt mærke en ændring i danskernes indkøbsvaner. Efterspørgslen på enkle og sunde
mellemmåltider og on the go-produkter bliver større og større. Dér har drikkeyoghurt fundet sin niche, og
jeg tror ikke vi har set toppen af bjerget endnu,” siger Category Manager for Arla Cultura, Mette Schacht
Færch.

Det er særligt singler og par uden børn, som har en forkærlighed for drikkeyoghurter.
Madpakken er død
Ifølge sociolog, fremtidsforsker og ekspert i forbrugertrends Birthe Linddal Jeppesen er udviklingen endnu et godt bevis på, at vores måltidsvaner generelt er under forandring.

”Madpakken såvel som det mere underlødige fast food udfordres gevaldigt i disse år af sundere og lækrere
alternativer på markedet. Moderne mennesker, specielt de yngre, er vilde med såkaldte convenience
produkter. Det skal være hurtigt, det skal være nemt – men det skal også være sundt,” forklarer hun.
Derfor vurderer Birthe Linddal Jeppesen, at vi i de kommende år vil se et stadigt voksende udvalg af det
mere sunde alternativ til traditionelt fastfood. I det hele taget vil folk lave langt mindre mad i fremtiden, og i
stedet købe convenience-produkter og færdiglavet mad.
”Moderne mennesker har travlt og er ofte på farten. Der er meget, de gerne vil nå, og derfor vælger de
mad, der kan gribes i en håndevending og spises på vejen, foran computeren eller efter sport uden at det
kræver en masse,” siger hun og fortsætter:
”Den helt store udfordring for fødevarevirksomhederne i den sammenhæng er, at de skal kunne levere
ikke bare hurtige produkter, men også sunde, lækre og bæredygtige produkter, der er lige til at gå til - og
ikke mindst til at få fat i, når behovet opstår”.
Og den erkendelse er man også nået til hos Arla Cultura.

”I dag er udvalget af sund fast food eller on the go produkter markant større og bedre end for blot et par år
siden. En tur rundt i Europa og USA viser os, hvor stort et potentiale, der er på markedet. De virksomheder,
som forstår at imødekomme dén efterspørgsel, vil være en del af det nye opsving,” siger Mette
Schacht Færch.


Fakta
· Cultura-serien blev lanceret i 1985.
· Sortimentet tæller bl.a. 1 liters-yoghurt og drikkeyoghurt og indeholder Arla Foods' unikke F19-
bakterie, som kan medvirke til at holde maven i balance.
· Arlas første drikkeyoghurt, Cultura Drik, ramte butikkerne i 1992.
· Fedtindholdet i Cultura Drik er på 0,5 procent, mens det samlede energiniveau er på ca. 150 kj
(35 kcal) pr. 100 gram.
· Arla har i dag seks produktvarianter inden for drikkeyoghurt: to Yoggi Yalla drikkeyoghurter og fire
Cultura Drik. Arla Cultura-serien består af light-produkter uden tilsat sukker.
· Totalmarkedet for drikkeyoghurt herhjemme er steget med 37 pct. i volumen det seneste år.
· Der blev i 2010 solgt 8,8 millioner drikkeyoghurt, hvilket er en stigning på 2,7 millioner enheder.
· Arla Cultura® jordbærdrik og Arla Cultura® blåbærdrik er de to største varianter på markedet.


En yoghurt to go, tilføjet af : | 01.07.2011




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kogning af majs     Bagte Kartofler på Grill     Helstegt grillet oksefilet     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillspyd     Grillet vildt dyrekølle     Grillet kyllingefilet     Grov go'e boller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Ovnsstegt laks i folie     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Madbrød med rosmarin     Helstegt Oksestriploin     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Ribssaft     Tvebakkekage     Raclette med det hele     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]