Annonce
Årets første danske tomater i butikkerne

Årets første danske tomater i butikkerne

avatar
maduniverset.dk


Fra Fredag 16. Marts - har kunder i udvalgte butikker i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, Fakta og Irma på Sjælland smage årets første danske tomater. Det milde og lyse vejr de seneste måneder har bevirket, at tomaterne i år er klar en uge tidligere i forhold til sidste år. Det er Gartneriet Regnemark ved Borup på Sjælland, der er klar med de 20 første kasser. Sorten er San Marzano, som er en lille smagfuld tomat. Der vil ikke være nok til at opfylde efterspørgslen i den første periode, men der vil komme flere og flere tomater de kommende uger og fra midten af maj vil der være nok til alle. ”Vi oplever, at forbrugerne er mere og mere optagede af sæsonens grøntsager, så lige så snart vi har de første varer i butikkerne, bliver de revet væk,” siger kategorichef Henrik Nielsen, Coop. Prisen for de første danske tomater bliver 24,95 kr. for en bakke med 300 gram.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt