Annonce
Vitaminvand uden sukkerchok

Vitaminvand uden sukkerchok

avatar
maduniverset.dk


Egekilde lancerer nu en Vitaminvand, som i modsætning til de fleste andre vitaminvand på markedet ikke er fyldt med sukker og farvestoffer. Egekilde Vitaminvand er naturligt mineralvand uden både sukker, farve og kalorier, tilsat vitaminer og mild brus. Der er kun brugt naturlig aroma og ingen kunstige tilsætningsstoffer i den nye Vitaminvand. Vælg mellem smagen af passion med D-vitamin, smagen af blodappelsin med C-vitamin og smagen af hindbær med B-vitamin. Engang var berigede fødevarer et fyord. Sådan er det ikke længere. Nu bugner supermarkedernes hylder af læskedrikke og madvarer, der er tilsat vitaminer. De berigede fødevarer er blevet forbrugernes geniale genvej til et lille tilskud af vitaminer, når en hektisk hverdag, gør det svært at nå alle vitaminerne udelukkende gennem kosten. I dag er langt de fleste vitamindrikke på det danske marked dog fyldt med sukker. Derfor lancerer Egekilde nu en Vitaminvand uden sukker. Den er tværtimod til at stole på, hvis du gerne vil nyde alle fordelene ved en vitaminberiget læskedrik – uden samtidig at fylde dig med sukker, kalorier og farvestoffer. Vitamin + vand = En ærlig Vitaminvand Med Egekildes Vitaminvand kan du slukke tørsten i naturligt og rent mineralvand – og samtidig få et lille vitamintilskud. Egekildes tre nye Vitaminvand har smag af enten passion med D-vitamin, blodappelsin med C-vitamin eller hindbær med B-vitamin. Indholdet i en 50 cl flaske indeholder vitaminer, der svarer til 38 % af den anbefalede daglige tilførsel.* En flaske Egekilde Vitaminvand kan altså sammenlignes med at tage en vitaminpille sammen med vandet fra Egekilden. De nye varianter har let dansende brus og er naturligvis uden sukker, farve og kalorier. Egekilde Vitaminvand er CO2-neutral. Godt for dig og din omverden. Her finder du også vitaminerne … B6-vitamin: Magert kød, grøntsager, fuldkornsprodukter og mælk. Nødvendigt for omdannelse og udnyttelse af protein og fedt samt dannelse af arvemateriale. B12-vitamin: Magert kød og fisk. Æg og mejeriprodukter. Nødvendigt for omsætning af fedt og aminosyrer til protein, hvilket er vigtigt ved celledeling. Vedligeholder nerverne. C-vitamin: Citrusfrugter, bær, tomater, blomkål, kartofler og grønne blade. Har betydning for kroppens immunforsvar, der blandt andet beskytter mod virus og bakterier. D-vitamin: Æg, fede fisk og fede mælkeprodukter. Øger optagelsen af calcium fra tarmsystemet og er nødvendigt for knoglernes og tændernes omsætning af calcium og fosfat. Sikrer balance i immunsystemet. Kilde: Netdoktor Vejledende udsalgspris: 18,95-21,95 kr.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt