opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.

Dansk opfindelse letter grill-optændingen



Med støtte fra Syddansk Teknologisk Innovation får grill-folket nu en mere sikker og nem optænding.
To unge iværksættere kan efter fire års udvikling nu præsentere en nyhed, som gør det meget lettere at tænde op i grillen. Nu behøver grill-folket nemlig ikke længere at købe en pose med briketter og optændingsblokke, for derefter at få sorte fingre, når briketterne placeres i grillstarteren – og senere, når kullene er varme, være bange for gnister, når de hældes ned i grillen. Alt det undgås nemlig med Easyburn, som grill-tænderen hedder.
Easyburn består af en portion grillkul, som er omgivet af en miljørigtig papemballage. Først fjernes plastic-coveret, så placeres æsken direkte på grillen, hvorefter man tænder den inkluderede optændingsblok. Papemballagen fungerer som den kendte metal-grillstarter og trækker ilt til kulbriketterne, så de tændes hurtigt. Efter 15-20 minutter er briketterne så varme, at pappen brænder væk og kullene er klar til brug.
- Med Easyburn behøver man heller ikke opbevare kulrester eller den rustne grillstarter, som sviner i lejligheden eller i sommerhuset. For nu er det pakket forsvarligt ind, fortæller Steffen Kongensbjerg Larsen og Martin Skov, der begge er ingeniører med speciale i industriel design.
Målet er at få Easyburn synliggjort i Danmark, og så senere i udlandet. De to iværksættere er overbeviste om, at de har udviklet en "sællert", som for alvor vil slå igennem her til sommer. Og de er ikke alene om at tro på denne succes, for også Syddansk Teknologisk Innovation har fundet Easyburn så interessant, at man herfra har valgt at støtte projektet med små to millioner kroner.
Yderligere oplysninger fås hos Martin Skov, Easyburn, på telefon 22 32 92 82.
[email protected] www.easyburn.dk
Billedtekst: Aldrig mere sorte fingre ved grill-optænding. Bare sæt Easyburn direkte på grillen, så klarer den resten.


Dansk opfindelse letter grill-optændingen, tilføjet af : | 20.06.2012




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Fløde/tomatsauce     Nemme pølsehorn     Fersken suppe (den er genial)     Pizza bagt på bagesten     Pizzabøffer     Marinerede spareribs     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Amerikansk Coleslaw     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Honning glaseret grøntsager     Koteletter i Fad med paprika     Porretærte på pastabund.     Kogning af majs     Birgit's Kartoffel- Porresuppe     Grillet oksemørbrad i kuglegrill     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Honningmarinade     Stegt flæsk m. persillesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]