opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.

Dansk opfindelse letter grill-optændingen



Med støtte fra Syddansk Teknologisk Innovation får grill-folket nu en mere sikker og nem optænding.
To unge iværksættere kan efter fire års udvikling nu præsentere en nyhed, som gør det meget lettere at tænde op i grillen. Nu behøver grill-folket nemlig ikke længere at købe en pose med briketter og optændingsblokke, for derefter at få sorte fingre, når briketterne placeres i grillstarteren – og senere, når kullene er varme, være bange for gnister, når de hældes ned i grillen. Alt det undgås nemlig med Easyburn, som grill-tænderen hedder.
Easyburn består af en portion grillkul, som er omgivet af en miljørigtig papemballage. Først fjernes plastic-coveret, så placeres æsken direkte på grillen, hvorefter man tænder den inkluderede optændingsblok. Papemballagen fungerer som den kendte metal-grillstarter og trækker ilt til kulbriketterne, så de tændes hurtigt. Efter 15-20 minutter er briketterne så varme, at pappen brænder væk og kullene er klar til brug.
- Med Easyburn behøver man heller ikke opbevare kulrester eller den rustne grillstarter, som sviner i lejligheden eller i sommerhuset. For nu er det pakket forsvarligt ind, fortæller Steffen Kongensbjerg Larsen og Martin Skov, der begge er ingeniører med speciale i industriel design.
Målet er at få Easyburn synliggjort i Danmark, og så senere i udlandet. De to iværksættere er overbeviste om, at de har udviklet en "sællert", som for alvor vil slå igennem her til sommer. Og de er ikke alene om at tro på denne succes, for også Syddansk Teknologisk Innovation har fundet Easyburn så interessant, at man herfra har valgt at støtte projektet med små to millioner kroner.
Yderligere oplysninger fås hos Martin Skov, Easyburn, på telefon 22 32 92 82.
[email protected] www.easyburn.dk
Billedtekst: Aldrig mere sorte fingre ved grill-optænding. Bare sæt Easyburn direkte på grillen, så klarer den resten.


Dansk opfindelse letter grill-optændingen, tilføjet af : | 20.06.2012




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Hindbær kaviar     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Oksekødsfrikadeller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     Trylledej (ikke spiseligt)     Mormors citronfromage     Suppekuren     Tvebakkekage     Fondue     solsikkerugbrød uden surdej     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Nemme pølsehorn     Verdens bedste boller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Jette's Kartoffelæggekage     Mørbrad med sprød skorpe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]