opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)

Nye frosne hindbær cubes gør det dejligt sikkert at lave smoothies



Smarte cubes af varmebehandlede hindbær uden kerner fås nu i handlen og kan bruges direkte i smoothies, kager og desserter

Nu er der godt nyt til alle, der elsker at lave friske smoothies fyldt med frugt og vitaminer. Frigodan har sendt nye frosne cubes af hindbær og jordbær ud i supermarkederne – og de giver forbrugerne ekstra tryghed, fordi de er varmebehandlede.

"Vi er glade for at have løst de problemer, man kan være uheldig at få, når man bruger løsfrosne hindbær i bl.a. smoothies", fortæller Lars Olsen fra Frigodan.

I de nye cubes er bærrene først lavet til puré og derefter varmebehandlede, inden de er frosset ned. Og netop varmebehandlingen fjerner risikoen for Norovirus, der også er kendt som Roskildesyge. Et initiativ, som både detailhandlen og Fødevarestyrelsen ser positivt på.

Hurtige at tø op – nemme at bruge
De frosne hindbær og jordbær cubes er så tilpas små, at de er hurtige at tø op og nemme at dosere. Og når man har taget de cubes, der er brug for, gemmes resten af posen blot i fryseren.

De optøede cubes kan – foruden til smoothies – også bruges i lagkager, når de blandes med flødeskum. I muffins og tærter. I dessertsaucer og opskrifter med sorbet is, vanilje is mm.

Frigodans nye hindbær og jordbær cubes af puré fås fra uge 29 i Superbest, SuperSpar og EuroSpar, hvor de findes i frysedisken ved siden af løsfrosne bær. I hindbær cubes er kernerne siet fra.

Fakta om Frigodan
Frigodan mærket har siden 2001 været en del af den belgiske Ardo-koncern, som er Europas førende producent af frosne grøntsager og grøntsagsbaserede færdigretter.
Nærmere oplysninger på www.frigodan.dk


Nye frosne hindbær cubes gør det dejligt sikkert at lave smoothies, tilføjet af : | 03.08.2012




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Lammekøllerester i fad.     Appelsinkage i springform     Svampet kanelkage     Mælkebøttemarmelade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Spagetti carbonara     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Grov go'e boller     Den bedste Kylling i Karry!     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Grillspyd     Hveder a la Paleo / LCHF     Pastaret i fad     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Kartoffelpakker i folie på grill     barbeque marinade     Omelet m. skinke og ost     Bedstemor Ands æbletærte II     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]