opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)

Nye frosne hindbær cubes gør det dejligt sikkert at lave smoothies



Smarte cubes af varmebehandlede hindbær uden kerner fås nu i handlen og kan bruges direkte i smoothies, kager og desserter

Nu er der godt nyt til alle, der elsker at lave friske smoothies fyldt med frugt og vitaminer. Frigodan har sendt nye frosne cubes af hindbær og jordbær ud i supermarkederne – og de giver forbrugerne ekstra tryghed, fordi de er varmebehandlede.

"Vi er glade for at have løst de problemer, man kan være uheldig at få, når man bruger løsfrosne hindbær i bl.a. smoothies", fortæller Lars Olsen fra Frigodan.

I de nye cubes er bærrene først lavet til puré og derefter varmebehandlede, inden de er frosset ned. Og netop varmebehandlingen fjerner risikoen for Norovirus, der også er kendt som Roskildesyge. Et initiativ, som både detailhandlen og Fødevarestyrelsen ser positivt på.

Hurtige at tø op – nemme at bruge
De frosne hindbær og jordbær cubes er så tilpas små, at de er hurtige at tø op og nemme at dosere. Og når man har taget de cubes, der er brug for, gemmes resten af posen blot i fryseren.

De optøede cubes kan – foruden til smoothies – også bruges i lagkager, når de blandes med flødeskum. I muffins og tærter. I dessertsaucer og opskrifter med sorbet is, vanilje is mm.

Frigodans nye hindbær og jordbær cubes af puré fås fra uge 29 i Superbest, SuperSpar og EuroSpar, hvor de findes i frysedisken ved siden af løsfrosne bær. I hindbær cubes er kernerne siet fra.

Fakta om Frigodan
Frigodan mærket har siden 2001 været en del af den belgiske Ardo-koncern, som er Europas førende producent af frosne grøntsager og grøntsagsbaserede færdigretter.
Nærmere oplysninger på www.frigodan.dk


Nye frosne hindbær cubes gør det dejligt sikkert at lave smoothies, tilføjet af : | 03.08.2012




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillspyd     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Kanelsnegle kagemand     Solsikke/nøddekager     Røræg i ovn     Mornay sauce     Rejeroulade med spinat.     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Nachos m/kylling     Grillet vildt dyrekølle     Marinerede flanksteak     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]