Annonce
Philips AirFryer steger uden fedt

Philips AirFryer steger uden fedt

avatar
maduniverset.dk


Med Philips AirFryer fikser du familiens dybstegte favoritter i et snuptag helt uden olie, så du kan spise sundere og samtidig undgå stegeos. Ved at kombinere hurtigt cirkulerende varm luft og en indbygget grill, kan du med AirFryer stege din mad uden at tilsætte det mindste fedt. –- De fleste børn kan godt lide pommes frites og andet stegt mad, der er mindre sundt. Med AirFryer undgår du de usunde fedtstoffer og kan lade friturefantasierne flyde frit, siger Ivo Dubbers, marketing manager hos Philips. Er det ikke pommes frites, der er yndlingsretten, kan du også stege grøntsager, kylling eller måske asiatisk tempura. Med det smarte tilbehør kan du let adskille de forskellige råvarer, så du kan tilberede flere retter samtidigt, uden at de tager smag af hinanden. Har du travlt eller utålmodige gæster, der venter, er det også rart, at du ikke skal vente på, at frituren varmer op. AirFryer tilbereder maden med det samme, og du får sprøde pommes frites på 12 minutter. Med AirFryer steger du helt uden olie, og derfor er der mindre ildelugtende stegeos i køkkenet. AirFryer har også et filter, som reducerer lugten yderligere. Med det kompakte design undgår du rod i køkkenet, og alle dele kan vaskes i opvaskemaskinen. Indersiden af AirFryer er i Teflon, som er nemt at rengøre. Vejledende udsalgspris er 1799 DKK. Med AirFryer får du også et sæt inspirerende opskrifter.
Kommentarer


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt