opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.

Kokkeskole giver fornyet oplevelse af Skagen



Vante Skagen-turister tilbragte to dage med syv kokke, en sommelier og en pølsemager og fik mere med hjem end forventet.

D. 9.-11. oktober fik 16 gastronomi-interesserede kokkeskoledeltagere undervisning af kokke fra hele syv forskellige restauranter i Skagen. Det er det kreative samarbejde Gastronomy Skagen, som står bag kokkeskolen. De deltagende kokke kom fra Pakhuset, Brøndums Hotel, Restaurant Hyttefadet, Ruths Hotel, Jakobs Café, Restaurant Kokkenes og Restaurant De 2 Have.

Mange af kokkeskoledeltagere var enige om, at selvom de havde været i Skagen flere gange, havde de aldrig opnået så meget viden og fået byen præsenteret på en sådan måde før. Kokkeskoleprogrammet bød også på besøg hos den lokale fiskehandler, Brøndums Hotel, Skagens Museum, en bjesktur på cykel og et kig bag facaden hos Slagter Munchs Skinkehus. Det smukke efterår i Skagen var også en positiv oplevelse for deltagerne med gå- og cykelture i den friske havluft.

Lokale råvarer
Havtasketournedos svøbt i Skagen Skinke, jomfruhummer med hyldebær, hyben og kantareller og chokolademousse med marinerede blåbær og sorbet – var nogle af retterne, som blev kreeret under kokkeskolen. Sommelier Henrik Tachau fra Restaurant De 2 Have guidede deltagerne igennem tre vinsmagninger.

Hver restaurant stod for en ret, som deltagerne skulle lave i køkkenet, selvfølgelig under kyndig vejledning af de syv kokke. Der var masser af madglæde og begejstring i køkkenet hos Hotel den gamle skibssmedie, hvor kokkeskolen havde til huse.

En nærværende oplevelse
Kokkene gav deltagerne en så personlig og nærværende oplevelse af den restaurant, de kom fra, at én af deltagerne begejstret udbrød: ”Næste gang vi kommer til Skagen, skal vi da helt sikkert ud og spise hos Jens!”. Og mon ikke både Anders, Lars, Kim, Johan, Simon og Trine får besøg af deres ”kokkeskoleelever” i restauranterne næste gang de er i Skagen.


Kokkeskole giver fornyet oplevelse af Skagen, tilføjet af : | 22.10.2012




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fransk lagkagestang     klassens time chokoladekage     Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)     Den bedste ungarske gullasch     Fersken suppe (den er genial)     Penne med kylling og champignon     Pirogger med oksekød     Hakket Oksekød med Hvidkål     Havretern med nougat     Banankage uden æg     Hummersuppe     Nem softice     Gulerødder stegt med løg & rosmarin     Glaserede løg.     Frugttærte med merengs og bær     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Skinke, porre tærte     Græsk rejetærte     Wok sovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]