opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.

Kokkeskole giver fornyet oplevelse af Skagen



Vante Skagen-turister tilbragte to dage med syv kokke, en sommelier og en pølsemager og fik mere med hjem end forventet.

D. 9.-11. oktober fik 16 gastronomi-interesserede kokkeskoledeltagere undervisning af kokke fra hele syv forskellige restauranter i Skagen. Det er det kreative samarbejde Gastronomy Skagen, som står bag kokkeskolen. De deltagende kokke kom fra Pakhuset, Brøndums Hotel, Restaurant Hyttefadet, Ruths Hotel, Jakobs Café, Restaurant Kokkenes og Restaurant De 2 Have.

Mange af kokkeskoledeltagere var enige om, at selvom de havde været i Skagen flere gange, havde de aldrig opnået så meget viden og fået byen præsenteret på en sådan måde før. Kokkeskoleprogrammet bød også på besøg hos den lokale fiskehandler, Brøndums Hotel, Skagens Museum, en bjesktur på cykel og et kig bag facaden hos Slagter Munchs Skinkehus. Det smukke efterår i Skagen var også en positiv oplevelse for deltagerne med gå- og cykelture i den friske havluft.

Lokale råvarer
Havtasketournedos svøbt i Skagen Skinke, jomfruhummer med hyldebær, hyben og kantareller og chokolademousse med marinerede blåbær og sorbet – var nogle af retterne, som blev kreeret under kokkeskolen. Sommelier Henrik Tachau fra Restaurant De 2 Have guidede deltagerne igennem tre vinsmagninger.

Hver restaurant stod for en ret, som deltagerne skulle lave i køkkenet, selvfølgelig under kyndig vejledning af de syv kokke. Der var masser af madglæde og begejstring i køkkenet hos Hotel den gamle skibssmedie, hvor kokkeskolen havde til huse.

En nærværende oplevelse
Kokkene gav deltagerne en så personlig og nærværende oplevelse af den restaurant, de kom fra, at én af deltagerne begejstret udbrød: ”Næste gang vi kommer til Skagen, skal vi da helt sikkert ud og spise hos Jens!”. Og mon ikke både Anders, Lars, Kim, Johan, Simon og Trine får besøg af deres ”kokkeskoleelever” i restauranterne næste gang de er i Skagen.


Kokkeskole giver fornyet oplevelse af Skagen, tilføjet af : | 22.10.2012




LÆS OGSÅ
 


Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillet jomfruhummerhaler     LCHF boller (cloud bread)     Grillspyd     Kogning af majs     Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Grillet vildt dyrekølle     Helstegt grillet oksefilet     Hybenmarmelade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Blommetrifli     Nemme pølsehorn     Spagetti carbonara     Bagte Kartofler på Grill     Helstegt Oksestriploin     Grillet kyllingefilet     Mormors citronfromage     Tvebakkekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]